• sanne068

Bootcamp, looptraining of personal training wat past bij jou?


Bootcamp, looptraining of personal training, het zijn allen anderen sporten met een ander resultaat. Om jou te helpen de juiste keuze te kunnen maken, lees je in dit artikel meer over deze sporten en wat het met je lichaam doet, want iedereen heeft een eigen lichaamsbouw, andere leeftijd of specifiek doel. Daarnaast kan jouw voorkeur uitgaan naar binnen sporten of juist buiten, alleen of samen en ga je dan voor kort en intensief of lang en wat rustiger. Genoeg om te overwegen, dus om jou te helpen inspireren en te ontdekken welke sporten er bij jou in de buurt te doen zijn hebben wij een selectie gemaakt.Bootcamp

Bootcamp is een trainingsmethode dat gericht is op versterking van de spieren en vaak in de buitenlucht in groepsverband gegeven wordt. Tijdens deze trainingen ga je tot het uiterste en maak je gebruik van onder andere materialen uit de omgeving. Deze trainingsmethode zorgt ervoor dat in korte tijd je conditie fors wordt verbeterd. Met behulp van een professionele trainer kun je in een mum van tijd resultaat zien, maar word je ook fitter, slanker en sterker en vergroot je je uithoudingsvermogen. Als je dus snel resultaat wilt zien en een echte doorbijter bent is bootcamp helemaal wat voor jou.


Meer lezen over Bootcamp? Lees hier ons andere artikel.
Raymon Sport Voeding Bewegen Fit (Nootdorp)

Naast de afwisselende bootcamp trainingen die worden gegeven, krijg je hier ook persoonlijk voedingsadvies voor kinderen en volwassenen. Bij de trainingen wordt er gebruik gemaakt van de omgeving en diverse materialen. Bovendien kan je met elk niveau aan deze training wagen, ook als je denkt een slechte conditie te hebben. De oefeningen worden aangepast aan het niveau wat geschikt is voor jou.
Casper Bootcamp Team (Nootdorp)

Voor Casper is sporten altijd al zijn grote passie geweest. Nu kan hij deze passie dagelijks delen met zijn klanten en zorgt hij voor leuke, afwisselende en uitdagende bootcamp trainingen die geschikt zijn voor elk niveau. Ook vindt hij het belangrijk dat er een gezellige sfeer hangt en houdt hij van een geintje. Met zijn outdoor fitnesstrainingen worden kracht en conditie-oefeningen gecombineerd voor een fitter, slanker en sterker lichaam.
Joost ZweetCoach (Rotterdam)

Met zijn eigen bedrijf probeert Joost mensen te helpen gezonder te leven, meer te genieten en lekker te bewegen. Zijn bootcamptrainingen worden in het park gegeven waar je met zijn allen intervaltrainingen en krachttrainingen doet, maar waar ieder op zijn eigen niveau aan mee kan doen. Ook helpt Joost je met een voedingsschema om niet alleen goed te zweten maar ook goed te eten.Looptraining

Hardlopen verbetert je conditie na een paar weken trainen. Maar naast betere conditie geeft het je stofwisseling een boost en raak je er vet mee kwijt, omdat je er snel calorieën mee verbrandt. Hardlopen heeft als voordeel dat hoe langer je het doet, hoe efficiënter jouw lichaam de energie zal gebruiken. Op den duur heb je daar dus niet alleen meer tijdens het hardlopen profijt van maar ook in het dagelijks leven. En of het nog niet goed genoeg was, is hardlopen ook nog eens goed voor je hartspier, omdat het de capaciteit om zuurstof door je lichaam te pompen vergroot.


Om een goede opbouw te vinden en op de juiste manier hard te lopen kan het helpen hier een cursus voor te volgen en uitleg te krijgen van een professionele trainer. Kijk daarvoor in deze selectie die wij voor jou hebben gemaakt.


Meer weten over looptraining? Bekijk hier ons andere artikel.
Steven de Jesus Looptraining voetbal

Deze looptraining speciaal gericht op voetballers, zorgt ervoor dat blessures voorkomen kunnen worden en je betere prestaties levert. Het focust op aspecten waar normaal niet aan wordt gedacht. Het is opgebouwd uit verschillende componenten om je fysieke gesteldheid aanzienlijk te verbeteren.Raylie Personal Fit Training (Rijswijk)

Bij PFT word je gecoacht om je doelen te kunnen bereiken op een realistische manier en passend in jouw levensstijl. Raylie begeleid je om met plezier mooie resultaten te behalen. Dit alles om jou weer lekker in je vel te laten zitten. Bovendien worden de trainingen van deze beginnerscursus aangepast aan de wensen van elke deelnemer, zodat iedereen tijdens de groepscursus alsnog aan zijn/haar eigen doelen werkt.Patricia mindful Run (Den Haag)

Naast de 5-weekse run cursus is Patricia ook wandelcoach en geeft hier ook les in. In groepsverband ga je mindful hardlopen en leer je in 5 weken tijd hoe dat precies in zijn werk gaat. De ademhalings- en mindful technieken pas je niet alleen toe bij het hardlopen, maar ook tussendoor, hierdoor ervaar je meer energie en minder stress. De cursus kan worden deelgenomen door beginnend of gevorderde hardloper.


Personal training

Sommige mensen vinden het fijn door iemand gestuurd te worden of hebben last van lichamelijke klachten en weten niet welke oefeningen hier het beste voor zijn. Een personal trainer kan je hier verder mee helpen. Deze trainer heeft de juiste kennis en kan zien welke oefeningen er voor jou het beste zijn en het meest efficiënte resultaat zullen tonen. Hij behandelt jou persoonlijk en maakt een plan op maat, waar trainingsoefeningen maar ook voedingsrichtlijnen in staan. Op deze manier werk je samen naar jouw doel om fitter, slanker of sterker te worden en beter in je vel te zitten.


Meer lezen over personal training? Bekijk hier ons andere artikel.
Serdar Motifaith Personal training (Rotterdam)

Vanaf jonge leeftijd was Serdar al gefascineerd met sport. Nu helpt hij anderen graag met zijn eigen bedrijf met een persoonlijke benadering voor het beste resultaat. De personal trainingen worden in het park gehouden en zorgen voor een goede motivatie in de buitenlucht. In 12 weken tijd heb jij jouw gewenste resultaat bereikt.Jimmy Anthony Coaching (Den Haag)

Door zijn eigen ervaring met veel sport en ervaring in de hulpverlening, kan hij met veel kennis en empathisch vermogen jou goed op weg helpen naar een gewenst doel. Samen met Jimmy ga je voor het uiterste uit jezelf te halen en krijg je steun in training, voeding en leefstijl.Julien HAGUEGYM (Den Haag)

Julien begeleidt jou graag met personal training op het gebied van fitness en voeding. Hij is gespecialiseerd in krachttraining, voeding op basis van je genetische kenmerken en golf specifieke fitness. Bij Julien krijg je het voordeel mee dat het ook mogelijk is om met 4 personen te trainen met eigen trainingsschema en is de les hierdoor goedkoper. Ook individuele les is mogelijk.


Dit is slechts een selectie. Op CourseSpots vind je nog veel meer cursussen voor bootcamp, looptraining of personal training.

60 keer bekeken