Waarom bootcamp in de duinen zo fijn is

Ooit al eens nagedacht over het volgen van een bootcamp? Bij deze video neem je een kijkje achter de schermen bij de outside bootcamp klas van Daphne op het strand van Kijkduin. 

Kenmerkend aan Daphne haar klasje is, dat er een goede sfeer hangt. De frisse geur van de buitenlucht, de geluiden van de golven, de zon die achter de duinen opkomt en natuurlijk niet te vergeten de gezelligheid onder de dames. Nog niet overtuigd? Hier zijn een paar redenen waarom jij een bootcamp moet volgen! 

Wat is een bootcamp

Een groepstraining die meestal in de buitenlucht gegeven wordt ook wel een bootcamp genoemd. Het doel van deze training is het versterken van je kracht en het verbeteren van je conditie. Je voert alle oefeningen uit met je eigen lichaamsgewicht, zo train je vaak een aantal spiergroepen tegelijkertijd. 

Effect van een bootcamp op je lichaam

Bootcamp is dé manier om effectief te werken aan je fitheid. Een voordeel van een bootcamp is dat je lekker buiten bent: je bent er letterlijk ‘even tussenuit’. Het resultaat van de trainingen is: je krijgt een strakker lichaam, meer uithoudingsvermogen, betere houding tijdens oefeningen, meer kracht en een betere conditie. Het is dus de perfecte manier om te focussen op je lichaam en om je hoofd leeg te maken, maar ook om frisselucht en vitamine D van de zon binnen te krijgen. 

Wie kunnen er allemaal een bootcamp volgen?

Een goede trainer kan per persoon voor iedere training variaties bedenken. Zo is een bootcamp voor iedereen toegankelijk. Het is dus zeker niet alleen geschikt voor "fitte en jonge mensen". 

Ben je op zoek naar een manier om fitter en vitaler te worden, maar is bootcamp toch niet helemaal niet jouw ding? Denk dan eens aan looptraining, yoga of misschien is een personal trainer bij jou in de buurt wel iets voor je. 

Geinteresseerd in de lessen van Daphne? Klik dan hier voor meer informatie ➡️

Leraren bij jou in de buurt

Deze leraren, trainers en coaches leren je alles wat je wilt weten en alles wat je wilt kunnen.
Ze staan voor je klaar, bij jou in de buurt, altijd live!