Zangles voor iedereen

Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Zangles voor iedereen

Maria

Theater, zang & dans

Rotterdam

Zang algemeen

LESCODE:

C05TZ963

Type cursus:

1-op-1

Soort cursus:

Lessen

Niveau:

Beginner, Gevorderde

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

€ 7,30

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Wij geloven dat elke leerling met de juiste persoonlijke coaching beter kan leren zingen. Elke leerling komt bij ons binnen met andere problemen en vragen en daar gaan we mee aan de slag. De verschillende zangcoaches werken met de zangmethodieken van EVT (Estill Voice Training System), CVT (Complete Vocal Technique) en Speech Level Singing. Verder kunnen de zangcoaches je helpen bij het schrijven van je eigen liedjes en bijvoorbeeld het voorbereiden op een optreden of auditie. Tijdens ‘On Stage’ krijg je de mogelijkheid om podium ervaring op te doen!

Over

Maria

Maria Mendes (1985) is jazz-zangeres met een Master in vocale Jazz en Braziliaanse zang performance, die zij behaalde bij Codarts conservatorium van Rotterdam. Ze studeerde in New York, Brussel, Rio de Janeiro en Porto. In het verleden won ze diverse internationale zangcompetities, waaronder het Nederlands Jazz Vocalisten Concours, waar in het verleden ook Wouter Hamel de eerste prijs in de wacht sleepte.

Opleider:

Zangles Rotterdam

Reserveer nu,
boek & betaal later

Onderstaand formulier verplicht tot niets.

De aanbieder van de les of cursus krijgt jouw bericht en neemt zo spoedig mogelijk contact op. Mocht je een vraag hebben, vul deze dan bij 'opmerkingen' in.

Bedankt voor je reservering of bericht! Je hoort snel van ons.

Kan je niet vinden wat je zoekt?

Stuur ons een berichtje en wij gaan je helpen!

Bedankt voor de inzending!