Zangles in Rotterdam door Diede

Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Zangles in Rotterdam door Diede

Diede

Theater, zang & dans

Rotterdam

Zang algemeen

LESCODE:

C05TZ953

Type cursus:

1-op-1

Soort cursus:

Lessen

Niveau:

Beginner, Gevorderde

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

€ 35,00

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Bij ZANGSCHOOL 010 geloven we niet in ‘kan ik niet’, maar geloven we dat je meer met je stem kunt dan dat je nu misschien denkt. ZANGSCHOOL 010 is een nieuwe, nog kleine zangschool en daardoor krijg je ook heel persoonlijk les. Je wordt hier gezien en gehoord en zal je door onze Vocal coach veilig genoeg voelen om uit je comfort zone te stappen.Ons kun je vertrouwen om zo in veiligheid te werken aan gezond leren zingen waarna er eenpalet aan kleuren voor je opengaat. Zo wordt zingen niet alleen bevrijdend en fijn maar ook nog eens veel leuker!

Over

Diede

Diede Claesen (a.k.a. DIEDE) is een creatief multitalent. Ze richtte haar eigen platenmaatschappij ‘Tiny Bang’ op met de wens op haar eigen voorwaarden te creëren, met meer dan alleen muziek. Ook mode, schilderkunst, theater, dans, video en grafische vormgeving inspireren haar. Naast zangeres is zij in vrijwel al deze kunstdisciplines actief. Zo werkt ze als levend standbeeld, schildert, maakt en styled haar kleding, maakt haar eigen artwork en is intensief betrokken bij de totstandkoming van haar clips, waarbij ze concept, styling en regie voor haar rekening neemt.

Opleider:

Zangschool 010

Reserveer nu,
boek & betaal later

Onderstaand formulier verplicht tot niets.

De aanbieder van de les of cursus krijgt jouw bericht en neemt zo spoedig mogelijk contact op. Mocht je een vraag hebben, vul deze dan bij 'opmerkingen' in.

Bedankt voor je reservering of bericht! Je hoort snel van ons.

Kan je niet vinden wat je zoekt?

Stuur ons een berichtje en wij gaan je helpen!

Bedankt voor de inzending!