Yoga cursussen en workshops

Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Saskia

Voorschoten

Yoga cursussen en workshops

Vitaliteit & persoonlijke effectiviteit

Yoga

Type cursus:

Groepsles

Soort cursus:

Cursus, Lessen, Workshop

Niveau:

Geen ervaring vereist

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

€ 7,50

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Van ongeboren tot heel oud. Je kunt cursussen en workshops volgen omtrent natuurlijke lifestyle en gezond bewegen, waaronder yoga, meditatie, dans, pilates en coaching. Even helemaal tot jezelf komen of juist samen met partner of kind. Een plek waar je verbinding voelt met de mensen om je heen en kunt werken aan verdieping en het verbeteren van je gezondheid.

Over

Saskia

Het Knooppunt is de plek voor iedereen: van ongeboren tot heel oud. Er zijn cursussen en workshops omtrent natuurlijke lifestyle en gezond bewegen. Even helemaal tot jezelf komen of juist samen met partner of kind.
Saskia de Mik (geboren 28 maart 1983 te Utrecht) groeide op in Noord-Holland. Sinds 2001 woont zij in Leiden en omgeving, na ook anderhalf jaar in Zwitserland te hebben gewoond. Saskia is getrouwd en heeft twee kinderen. Ze heeft inspirerende reizen gemaakt naar Tibet, Nepal, China, Ecuador en het Caribisch gebied. Momenteel woont ze in Voorschoten.

Opleider:

Het Knooppunt

Reserveer nu,
boek & betaal later

Onderstaand formulier verplicht tot niets.

De aanbieder van de les of cursus krijgt jouw bericht en neemt zo spoedig mogelijk contact op. Mocht je een vraag hebben, vul deze dan bij 'opmerkingen' in.

Bedankt voor je reservering of bericht!

Kan je niet vinden wat je zoekt?

Stuur ons een berichtje en wij gaan je helpen!

Bedankt voor de inzending!