Workshop music production

Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Jahfed

Rotterdam

Workshop music production

Muziek

Muziek productie

Type cursus:

Groepsles

Soort cursus:

Workshop

Niveau:

Beginner, Gevorderde

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

€ 25,00

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Begin je net met muziek productie of wil je graag beginnen maar weet niet waar? In een aantal lessen leer je op basis van jouw favoriete stijl hoe je jouw eigen nummer kunt creëren, opnemen en mixen. Ook als je Zingt of een instrument bespeelt en je dit graag zou willen opnemen en terugluisteren kun je terecht bij de lessen uziek productie. Tijdens deze lessen kun je opnames maken en leer je onder andere hoe je deze kunt bewerken of wat je kunt doen om de beste opnames te maken.

Over

Jahfed

Vanaf mijn 10e maak ik al muziek, en heb in verschillende bands gespeeld van allerlei genres, de laatste 3 jaar ben ik meer bezig met het produceren van muziek en de diepte in te gaan met het maken van muziek om het tot een hoger niveau te tillen. Geinspireerd door producers zoals Skrillex, Noisia, en vele anderen, maar ook bands zoals Nirvana, Red Hot Chili Peppers, Oasis, Snarky Puppy en popmuziek is er veel om te ontdekken.

Opleider:

Jahfed Music

Reserveer nu,
boek & betaal later

Onderstaand formulier verplicht tot niets.

De aanbieder van de les of cursus krijgt jouw bericht en neemt zo spoedig mogelijk contact op. Mocht je een vraag hebben, vul deze dan bij 'opmerkingen' in.

Bedankt voor je reservering of bericht!

Kan je niet vinden wat je zoekt?

Stuur ons een berichtje en wij gaan je helpen!

Bedankt voor de inzending!