Trainingen voor leerlingen en docenten (PO t/m WO, Zuid-Holland)

Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Trainingen voor leerlingen en docenten (PO t/m WO, Zuid-Holland)

Jolanda

Vitaliteit & persoonlijke effectiviteit

Delft

Mindfulness

LESCODE:

Type cursus:

1-op-1, Groepsles

Soort cursus:

Lessen, Cursus, Groepslessen

Niveau:

Beginner, Gevorderde

Leeftijd:

13 - 20 jaar, 21 - 65 jaar, 66 years or older

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

€ 20,00

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Wil je binnen twee maanden (veel) minder stress, zorgen of last van piekergedrag ervaren? En wil je meer plezier in je sociale leven, je sport, maar ook in school of je werk? In 8 tot 10 weken leer je je aandacht zo trainen dat dat mogelijk is.

Jongeren tot 25 jaar krijgen in de .b- (dotbe-)training de nieuwste theorieën en doen passende oefeningen.
Voor volwassenen is er de MBSR/MBCT-training of Mindful Opvoeden, met het accent op oefenen en het delen + analyseren van ervaringen.

Alle trainingen zijn evidence based, d.w.z. dat het wetenschappelijk bewezen is en dat de effecten meetbaar zijn.

Stel je vragen of geef je wensen door.

Over

Jolanda

Als docent zie ik leerlingen steeds jonger en erger last krijgen van stress, soms worden ze er zelfs echt ziek van! Ook bij volwassenen loopt de stress op. Inmiddels 'zie' ik waarom iedereen wel een beetje last heeft van stress, ook ik. Ik noem het voor het gemak maar een blinde vlek. Door je brein te trainen, ongeveer zoals je je spieren traint, verklein je die blinde vlek. Je raakt daardoor minder snel uit balans, wordt weerbaarder en staat meer open voor nieuwe dingen.

Ik weet niet beter of ik wil altijd al overal alles van weten. De meeste kinderen verleren dat al jong, maar gelukkig bleef ik naar hartelust 'spelen' en ontdekken. Als oppas, redactielid, biochemisch ingenieur, trainer in techniekonderwijs, moeder, docent 1e graad humanistisch vormingsonderwijs, seculier theoloog, maar ook als initiator van diverse succesvolle sociale projecten. M'n nieuwsgierigheid is nog niet voorbij en ik sta nog vol verwondering midden in het leven. En er is steeds wel weer iets nieuws om aan te pakken, waarbij alle eerdere ervaring vaak best goed van pas komt.

Inmiddels is mijn volgende doel dat alle jongeren in Nederland in 2025 een brein-training op school kunnen volgen. Hopelijk leren daardoor meer mensen het leven als een groot spel zien en komen er (meer) speelse, creatieve oplossingen voor de grote uitdagingen van deze eeuw.

Wees van harte welkom en doe mee!

Opleider:

Fully Mind

Reserveer nu,
boek & betaal later

Onderstaand formulier verplicht tot niets.

De aanbieder van de les of cursus krijgt jouw bericht en neemt zo spoedig mogelijk contact op. Mocht je een vraag hebben, vul deze dan bij 'opmerkingen' in.

Bedankt voor je reservering of bericht! Je hoort snel van ons.

Kan je niet vinden wat je zoekt?

Stuur ons een berichtje en wij gaan je helpen!

Bedankt voor de inzending!