Spaans leren met Esther

Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Spaans leren met Esther

Esther

Vreemde talen

Rotterdam

Spaans

LESCODE:

C02VT919

Type cursus:

Groepsles, 1-op-1, Duoles

Soort cursus:

Cursus

Niveau:

Beginner, Gevorderde

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

€ 17,20

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

El Abanico is in 1995 opgericht met het doel om in Rotterdam een breed scala van cursussen te bieden aan mensen die op een leuke manier, snel en gedegen Spaans willen leren. Daarmee zijn we de oudste Spaanse school in Rotterdam.
El Abanico betekent waaier of scala verwijst naar het idee om niet alleen Spaans te leren, maar ook om aandacht te besteden aan de literatuur, muziek, kookkunst en andere aspecten van de Spaanse en Latijns-Amerikaanse cultuur. Hiermee bieden wij een compleet Spaans programma aan.

Je kunt zowel groepslessen op alle niveaus volgen alsmede privelessen inboeken. Tijdens de lessen wordt aandacht gegeven aan de grammatica en de woordenschat, maar ook praktijk situaties worden veel behandeld. Tevens geven wij conversatielessen en bedrijfstrainingen.

Over

Esther

Een eigenschap van Esther is dat zij een geduldige docent is en dat zij tracht het lesmateriaal op een zo simpele manier over te brengen en gedoseerd haar kennis deelt met haar leerlingen. Esther komt uit Madrid en is sinds 1991 actief als docent en is ook gecertificeerd examinator DELE. (Instituto Cervantes Utrecht). Tevens heeft zij de HBO Lerarenopleiding afgerond Spaans 2de graads. Zij geeft les bij El Abanico en is ook docente Spaans VWO bij een middelbare school.

Opleider:

El Abanico

Reserveer nu,
boek & betaal later

Onderstaand formulier verplicht tot niets.

De aanbieder van de les of cursus krijgt jouw bericht en neemt zo spoedig mogelijk contact op. Mocht je een vraag hebben, vul deze dan bij 'opmerkingen' in.

Bedankt voor je reservering of bericht! Je hoort snel van ons.

Kan je niet vinden wat je zoekt?

Stuur ons een berichtje en wij gaan je helpen!

Bedankt voor de inzending!