Schilderles voor kinderen

Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Marijke

Den Haag

Schilderles voor kinderen

Beeldende kunst

Schilderen

Type cursus:

Groepsles

Soort cursus:

Lessen

Niveau:

Beginner, Gevorderde

Leeftijd:

6 - 12 jaar,13 - 20 jaar

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

€ 12,00

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

We werken in kleine groepjes, dus we hebben veel tijd om je van alles te laten zien. Om een idee te krijgen van het prachtige schildersvak (wat best moeilijk kan zijn, maar dat vergeet je altijd weer, omdat het zo leuk is) kun je een keer een olieverfschilderij maken, portretteren we elkaar en gaan een keer naar het museum en naar buiten om daar te tekenen.

Over

Marijke

Marijke Verschoor (1953) werkte van 1970 tot 1975 aan de Vrije Academie in den Haag aan de afdeling vrij schilderen. In tegenstelling tot de ‘anti academische’ Vrije Academie van de jaren zeventig, kreeg zij daarmee een leerschool die zijn oorsprong vond in de opleiding van de Koninklijke Academie van Den Haag van voor de oorlog, waar Bouthoorn werd opgeleid. Dat betekent nadruk op vakkennis. Ook betekent het dat de schilderkunst gezien wordt als een doorgaande lijn van het verleden tot in de toekomst. “Ik voel me geworteld in de Westerse schilderkunst. Mijn opdracht is het maken van een goed schilderij”.

Opleider:

Marijke Verschoor

Reserveer nu,
boek & betaal later

Onderstaand formulier verplicht tot niets.

De aanbieder van de les of cursus krijgt jouw bericht en neemt zo spoedig mogelijk contact op. Mocht je een vraag hebben, vul deze dan bij 'opmerkingen' in.

Bedankt voor je reservering of bericht!

Kan je niet vinden wat je zoekt?

Stuur ons een berichtje en wij gaan je helpen!

Bedankt voor de inzending!