Saxofoonles Rotterdam

Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Saxofoonles Rotterdam

Hugo

Muziek

Rotterdam

Saxofoon

LESCODE:

C05MU310

Type cursus:

1-op-1

Soort cursus:

Lessen

Niveau:

Beginner, Gevorderde

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

€ 15,00

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Ik heb een flexibele en dynamische benadering wat betreft lesgeven en pas de lessen aan naar de benodigdheden van de individuele leerling om zo te verzekeren dat het een plezierige, belonende maar ook productieve ervaring is. Ik streef ernaar dat het behandelde lesmateriaal zo wordt begrepen dat dat de student in staat zal zijn om gemakkelijk en met plezier buiten de lessen te oefenen.

Over

Hugo

Hugo Costa is geboren in Coimbra, Portugal en is een veelzijdige saxofonist, componist en improvisator.Na zijn studie aan het Fontys Conservatorium in Tilburg, Nederland werd hij direct betrokken bij een aantal projecten, afwisselend tussen - of het mengen van - genres zoals jazz, blues en elektronische muziek. Daarnaast werkte hij samen aan verschillende projecten in de podiumkunsten, zoals theater. In de tien jaar dat ik als muziekleraar werkte heb ik veel ervaring opgebouwd. Ik heb lesgegeven op een 1-1 basis aan volwassenen en kinderen van alle niveaus.

Opleider:

Hugo Costa Saxofoon Docent

Reserveer nu,
boek & betaal later

Onderstaand formulier verplicht tot niets.

De aanbieder van de les of cursus krijgt jouw bericht en neemt zo spoedig mogelijk contact op. Mocht je een vraag hebben, vul deze dan bij 'opmerkingen' in.

Bedankt voor je reservering of bericht! Je hoort snel van ons.

Kan je niet vinden wat je zoekt?

Stuur ons een berichtje en wij gaan je helpen!

Bedankt voor de inzending!