Salsa les in Den Haag

Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Salsa les in Den Haag

Gabriel

Theater, zang & dans

Den Haag

Salsa

LESCODE:

C05TZ347

Type cursus:

1-op-1, Groepsles

Soort cursus:

Lessen

Niveau:

Beginner, Gevorderde

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

€ 21,25

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Een goed begin is het halve werk en daarom leer je vanaf dit eerste niveau al hoe je een goed postuur moet aanhouden. Daarnaast leer je Salsamuziek tellen, want dat is nodig om op de juiste maat te dansen. In dit eerste niveau maak je voornamelijk kennis met de basis van de Salsa, Mambo, Rumba en Cumbia. Deze zal je ook direct samen met een danspartner kunnen toepassen. Zo leren we jou genoeg moves om op elk (Salsa) feest te stralen!

Over

Gabriel

Bij La Bodeguita kun je terecht voor Salsa, Bachata, Kizomba en Zumba danslessen in Den Haag. Elke dansles wordt gegeven door professionele en enthousiaste docenten met jarenlange ervaring die ervoor zorgen dat je de beste begeleiding krijgt tijdens je Salsa, Bachata of Kizomba dansles. Wij van La Bodeguita willen mensen niet alleen aan het dansen krijgen, maar ook de feeling delen en overbrengen, Onze lessen zijn nooit saai en hebben de nodige tempo; Join the latin

Opleider:

La Bodeguita

Reserveer nu,
boek & betaal later

Onderstaand formulier verplicht tot niets.

De aanbieder van de les of cursus krijgt jouw bericht en neemt zo spoedig mogelijk contact op. Mocht je een vraag hebben, vul deze dan bij 'opmerkingen' in.

Bedankt voor je reservering of bericht! Je hoort snel van ons.

Kan je niet vinden wat je zoekt?

Stuur ons een berichtje en wij gaan je helpen!

Bedankt voor de inzending!