Puppy of gedragscursus bij Hond op School in Rotterdam (indoor)

Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Puppy of gedragscursus bij Hond op School in Rotterdam (indoor)

Danielle

Dier & Natuur

Rotterdam

Hondentraining

LESCODE:

C03DN007

Type cursus:

Groepsles

Soort cursus:

Cursus

Niveau:

Beginner, Gevorderde

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

€ 15,00

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Hond op School is een nieuwe hondenschool in Rotterdam. Bij ons staat een goede relatie tussen hond en eigenaar voorop. De focus ligt op het aanleren van gewenst gedrag om het beste uit je hond naar boven te halen. Wij geven eigenaren inzicht in het gedrag van hun hond en bieden training aan die hierbij nodig is. We maken gebruik van de clicker en de nieuwste inzichten op het gebied van hondengedrag en -training. Je krijgt les van gediplomeerde kynologisch instructeurs. De groepen bestaan maximaal uit 6/7 cursisten, waardoor we iedereen veel persoonlijke aandacht kunnen geven. De praktijklessen worden gegeven in een grote overdekte trainingshal. Je kunt het hele jaar door trainen en hebt geen last van slecht weer! Alle honden zijn bij ons welkom: van pup tot volwassen hond! Alle lessen worden verzorgd door gediplomeerde instructeurs en gedragstherapeuten

Over

Danielle

ik ben Kynologisch Instructeur en Gedragstherapeut in Rotterdam. Samen met Dennis heb ik in 2016 'Hond op School' opgericht. Het coachen van mens en hond is geweldig en ik vind het super leuk om te zien hoe hond en eigenaar hun band opbouwen of versterken. Bij Hond op School ben ik het aanspreekpunt voor de gedragstherapie, geef privélessen/-trainingen en geef ik diverse cursussen, waaronder Puppy Fun, Gehoorzaamheid Klas 1 & 2, Balans & Coordinatie en HELP!

Opleider:

Hond op School

Reserveer nu,
boek & betaal later

Onderstaand formulier verplicht tot niets.

De aanbieder van de les of cursus krijgt jouw bericht en neemt zo spoedig mogelijk contact op. Mocht je een vraag hebben, vul deze dan bij 'opmerkingen' in.

Bedankt voor je reservering of bericht! Je hoort snel van ons.

Kan je niet vinden wat je zoekt?

Stuur ons een berichtje en wij gaan je helpen!

Bedankt voor de inzending!