Professionele make-up workshops

Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Annemiek

Den Haag

Professionele make-up workshops

Mode & Design

Visagie

Type cursus:

1-op-1, Groepsles

Soort cursus:

Workshop

Niveau:

Geen ervaring vereist

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

€ 95,00

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Ik leer je graag de perfecte make-up look te creëren. Van snelle make-up tips waarbij je in 5 minuten klaar bent tot complete opmaaksessies waarbij je een perfecte smokey eye of een waanzinnig mooie glamour look zelf leert aanbrengen. Ik vertel je niet alleen hoe je de make-up producten kunt gebruiken, maar geef ook kleuradvies en onthul behind the scenes tips & tricks. Kortom: ik leer je alle kneepjes van het vak!

Over

Annemiek

Na ruim vier jaar de wereld rondgereisd te hebben per cruiseschip kwam ik uit bij top cosmetica huis CHANEL. Voor dit prachtige merk heb ik een aantal jaren gemaquilleerd, workshops en salestraining gegeven aan teams op de winkelvloer. Een geweldige tijd!

Inmiddels heb ik me als zelfstandige helemaal gespecialiseerd in de wereld van make-up en visagie. Ik heb een passie voor het maquilleren van bruiden, geef met groot enthousiasme workshops én werk sinds februari 2016 als docente op de Visagie opleiding van de Wellness Academy in Rotterdam en Amsterdam.

Opleider:

Annemiek Wijsman

Reserveer nu,
boek & betaal later

Onderstaand formulier verplicht tot niets.

De aanbieder van de les of cursus krijgt jouw bericht en neemt zo spoedig mogelijk contact op. Mocht je een vraag hebben, vul deze dan bij 'opmerkingen' in.

Bedankt voor je reservering of bericht!

Kan je niet vinden wat je zoekt?

Stuur ons een berichtje en wij gaan je helpen!

Bedankt voor de inzending!