Priveles Fotografie - inspiratie, persoonlijke ondersteuning en technieken

Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Priveles Fotografie - inspiratie, persoonlijke ondersteuning en technieken

Mike

Fotografie & Media

Foto workshop

LESCODE:

C03FM143

Type cursus:

1-op-1

Soort cursus:

Workshops

Niveau:

Beginner

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

€ 295,00

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

EÉN OP ÉÉN WORKSHOPS

Bij deze één op één workshops ben je verzekerd van mijn maximale aandacht en kunnen we gedurende de sessie werken aan verbetering van je technieken, composities en creatieve uitingen.
Aan de hand van je wensen en het gekozen onderwerp richten we deze dag in zodat hij precies aansluit bij je behoeften.

Gedurende deze dag kan je me het hemd van het lijf vragen zodat er maximale kennisoverdracht plaats kan vinden. Zoals velen al weten, heb ik geen geheimen en vind ik het ontzettend leuk om iemand een stap verder te helpen.
Bijkomende voordeel van deze privé workshop fotografie is dat we samen op plaatsen kunnen komen waar het normaal gesproken onmogelijk is om met een groep naar toe te gaan. We kunnen hierdoor werken aan onderscheidende en unieke beelden.

Over

Mike

Met mijn fotografie probeer ik de essentie en de unieke kenmerken van mijn onderwerpen vast te leggen. Ik ben een liefhebber van strakke composities waar het onderwerp echt uit moet springen. Liever geen zoekplaatjes! Uitdagend licht en intrigerende achtergronden triggeren mij om de camera op te pakken. Een uitgesproken voorkeur voor bepaalde onderwerpen heb ik niet, hoewel ik een zwak heb voor zoogdieren.

Gastvrijheid zit in mijn DNA en ik stel dan ook alles in het werk om mijn cursisten een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Luisteren naar problemen en vragen van mijn deelnemers is een vanzelfsprekendheid en met behulp van mijn jarenlange ervaring begeleid ik je graag naar een oplossing of alternatief. Op deze manier word je niet alleen technisch een betere fotograaf, maar je krijgt ook oog voor foto kansen. Als erkend leermeester ben ik graag je coach tijdens onze workshops.

Opleider:

Mike Muizebelt Fotografie

Reserveer nu,
boek & betaal later

Onderstaand formulier verplicht tot niets.

De aanbieder van de les of cursus krijgt jouw bericht en neemt zo spoedig mogelijk contact op. Mocht je een vraag hebben, vul deze dan bij 'opmerkingen' in.

Bedankt voor je reservering of bericht! Je hoort snel van ons.

Kan je niet vinden wat je zoekt?

Stuur ons een berichtje en wij gaan je helpen!

Bedankt voor de inzending!