Piano leren spelen in Rotterdam

Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Piano leren spelen in Rotterdam

Saskia

Muziek

Rotterdam

Piano

LESCODE:

C05MU264

Type cursus:

1-op-1

Soort cursus:

Lessen

Niveau:

Beginner, Gevorderde

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

€ 22,50

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

De lessen hebben een klassieke basis, maar er is ook ruimte voor pop-, rock-, jazz- en musicalmuziek. Ik gebruik bestaande lesmethodes, waarbij ik kijk welke het best bij je past. Naast de methode is er natuurlijk ook ruimte voor eigen ideeën. In de lessen wordt aandacht besteed aan techniek, houding, klank en ontspanning. Natuurlijk wordt er ook geoefend hoe je thuis het meest efficënt kunt studeren. Regelmatig oefenen is zeer belangrijk!

Over

Saskia

Al sinds het eerste jaar van mijn studie ben ik werkzaam als pianodocent: eerst aan de muziekschool te Zierikzee, later in Middelburg en als freelancer op veel verschillende plekken. Ook werkte ik enige tijd bij de SKVR te Rotterdam, maar besloot enkele jaren geleden alleen nog les te geven in mijn eigen praktijk, omdat ik het individuele contact met de leerling belangrijk vind. Dit laatste is veel moeilijker in een les met meerdere kinderen tegelijk. Wel vind ik het belangrijk om te leren samenspelen!

Opleider:

Saskia Boon Pianopraktijk

Reserveer nu,
boek & betaal later

Onderstaand formulier verplicht tot niets.

De aanbieder van de les of cursus krijgt jouw bericht en neemt zo spoedig mogelijk contact op. Mocht je een vraag hebben, vul deze dan bij 'opmerkingen' in.

Bedankt voor je reservering of bericht! Je hoort snel van ons.

Kan je niet vinden wat je zoekt?

Stuur ons een berichtje en wij gaan je helpen!

Bedankt voor de inzending!