Personal Trainer in Den Haag

Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Personal Trainer in Den Haag

Nico

Vitaliteit & persoonlijke effectiviteit

Den Haag

Personal trainer fitness

LESCODE:

C04PT448

Type cursus:

1-op-1

Soort cursus:

Lessen

Niveau:

Beginner, Gevorderde

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands, Engels

Vanaf:

€ 37,50

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Een personal trainer bespreekt jouw doelstellingen en maakt samen met jou een plan van aanpak, afgestemd op jouw persoonlijke wensen en mogelijkheden. Het leuke is dat elke training weer anders is. Dus niet iedere keer hetzelfde setje oefeningen afwerken, maar afwisseling! De individuele aandacht van een personal trainer motiveert. Iemand die jou begrijpt, jouw kracht én valkuilen kent en je ontwikkelingen nauwgezet volgt. Tegelijkertijd vormt de personal trainer een prettige stok achter de deur.

Over

Nico

Ik ben Nico Elias en sinds 1 juli 2016 trotse eigenaar van Personal4you, Personal Trainer in Den Haag. Ik studeerde af als fitnessinstructeur en personal trainer aan het ROC Leiden. Al op jonge leeftijd was ik een fanatiek sporter en beoefende ik veel verschillende sporten: judo, zwemmen, dansen, voetbal, volleybal, korfbal, (kick)boksen, noem maar op. Ik geef al sinds mijn vijftiende training bij diverse verenigingen. Door mijn ruime ervaring kan ik ook tijdens personal training lessen goed helpen op het gebied van jouw sport

Opleider:

Personal4you

Reserveer nu,
boek & betaal later

Onderstaand formulier verplicht tot niets.

De aanbieder van de les of cursus krijgt jouw bericht en neemt zo spoedig mogelijk contact op. Mocht je een vraag hebben, vul deze dan bij 'opmerkingen' in.

Bedankt voor je reservering of bericht! Je hoort snel van ons.

Kan je niet vinden wat je zoekt?

Stuur ons een berichtje en wij gaan je helpen!

Bedankt voor de inzending!