Mindful walk

Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Anita

Nootdorp

Mindful walk

Vitaliteit & persoonlijke effectiviteit

Mindfulness

Type cursus:

Groepsles

Soort cursus:

Cursus

Niveau:

Geen ervaring vereist

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

€ 19,00

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Heb je behoefte aan wat ruimte voor jezelf? Aan rust in je hoofd, in je lijf en in je leven?Even ontsnappen uit het drukke leven? Of gewoon lekker buiten bewegen? Wandel dan mee met deze 5-weekse cursus!
We gaan 1,5 uur wandelen in een kleine groep. Samen lopen, stilstaan, oefeningen doen uit de mindfulness en yoga. Soms ook stil zijn d.m.v. meditatie en er is aandacht voor ademhalingstechnieken. Al deze technieken kun je naast het wandelen toepassen in je dagelijks leven voor rust, energie en meer balans.

Over

Anita

Voorjaar 2018 heb ik de achtweekse MBSR cursus gevolgd. Een mindfulness training waarbij je leert om bewuster in het leven te staan d.m.v. ademoefeningen en meditatie. En omdat dit alles toch weer een totaal andere beleving gaf dan tijdens de yoga opleidingen ben ik verder gaan zoeken wat ik met deze ervaring kon gaan doen. Dat heeft geresulteerd in het volgen van de Mindful walk cursus van Mindful Run Nederland in Arnhem!

Opleider:

Yoga Feeling

Reserveer nu,
boek & betaal later

Onderstaand formulier verplicht tot niets.

De aanbieder van de les of cursus krijgt jouw bericht en neemt zo spoedig mogelijk contact op. Mocht je een vraag hebben, vul deze dan bij 'opmerkingen' in.

Bedankt voor je reservering of bericht!

Kan je niet vinden wat je zoekt?

Stuur ons een berichtje en wij gaan je helpen!

Bedankt voor de inzending!