Logopedie Rotterdam

Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Elsbeth

Rotterdam

Logopedie Rotterdam

Vitaliteit & persoonlijke effectiviteit

Logopodie

Type cursus:

1-op-1

Soort cursus:

Lessen

Niveau:

Beginner, Gevorderde

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Logopedie is het onderzoeken en behandelen van problemen in de communicatie. Het gaat om schriftelijke, mondelinge en non-verbale problemen, die te maken hebben met de stem, taal, spraak, slikken (eten en drinken) en het gehoor. De logopedist houdt zich dus bezig met de werking van de mond, lippen, en tong. Spieren zijn nodig om klanken te maken of woorden te vormen.

Over

Elsbeth

Compleet Logopedie is begin 2010 gestart door Elsbeth Krijger. Na jarenlange ervaring met behandelingen in een instelling voor mensen met een verstandelijke beperking, is ze begonnen met haar eigen praktijk. De meest voorname reden hiervoor was om direct met de familieleden in contact te komen en hen te leren, motiveren en uit te dagen om op een andere manier naar de mogelijkheden van mensen met een verstandelijke beperking te kijken. “Kijk vooral naar wat er juist wél kan” is het de geest waarin bij Compleet Logopedie wordt gewerkt.

Opleider:

Compleet Logopedie

Reserveer nu,
boek & betaal later

Onderstaand formulier verplicht tot niets.

De aanbieder van de les of cursus krijgt jouw bericht en neemt zo spoedig mogelijk contact op. Mocht je een vraag hebben, vul deze dan bij 'opmerkingen' in.

Bedankt voor je reservering of bericht!

Kan je niet vinden wat je zoekt?

Stuur ons een berichtje en wij gaan je helpen!

Bedankt voor de inzending!