Kortdurende NLP

Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Laura

Rotterdam

Kortdurende NLP

Vitaliteit & persoonlijke effectiviteit

NLP

Type cursus:

Privéles / 1-op-1

Soort cursus:

Lessen

Niveau:

Geen ervaring vereist

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

€ 100,00

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Inzichtgevende gesprekken m.b.v. technieken en therapeutische taalpatronen die gebruikt kunnen worden om het brein te beïnvloeden.
NLP is ontwikkeld in de jaren 70 van de vorige eeuw, toen Richard Bandler en John Grinder – twee medewerkers aan de Santa Cruz Universiteit – op zoek waren naar verklaring voor het gegeven dat sommige mensen onder gelijke omstandigheden beter functioneren dan andere mensen.
Zij modeleerden hiervoor onder meer hoe Milton Erickson, een begaafd Amerikaans psychiater en psychotherapeut, te werk ging.
De hierboven beschreven therapievormen liggen aan de basis van de moderne hypnotherapie.

Over

Laura

Ik ben geboren in 1958 in Amsterdam.
In 1998 behaalde ik mijn diploma Hypnotherapie aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie in Amsterdam en vestigde mijn eigen praktijk. Sindsdien behaalde ik ook mijn diploma’s Kortdurende Oplossingsgerichte Ericksoniaanse Psychotherapie en EMDR,
psychosociale en medische basiskennis en heb ik de behandeling van seksuele problemen tot mijn aandachtsgebied gemaakt. Ik geef ook voorlichting en educatie (lezingen, workshops) op het gebied van seksualiteit en bijzondere seksuele voorkeuren.

Opleider:

Laura Ledel

Reserveer nu,
boek & betaal later

Onderstaand formulier verplicht tot niets.

De aanbieder van de les of cursus krijgt jouw bericht en neemt zo spoedig mogelijk contact op. Mocht je een vraag hebben, vul deze dan bij 'opmerkingen' in.

Bedankt voor je reservering of bericht!

Kan je niet vinden wat je zoekt?

Stuur ons een berichtje en wij gaan je helpen!

Bedankt voor de inzending!