Individuele Spaanse bijles

Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Individuele Spaanse bijles

Ana

Bijles

Voorburg

Spaans

LESCODE:

C03BI385

Type cursus:

1-op-1, Duoles

Soort cursus:

Bijles

Niveau:

HAVO, MBO, VWO

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands, Engels

Vanaf:

€ 20,00

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Privébijles aan kinderen.
De lessen kunnen gegeven worden op alle schoolniveaus.

Alle lessen worden gegeven op individuele basis (privé) in overeenstemming met het niveau van de cursist, om het maximale leereffect te bereiken.

Over

Ana

Ana Barrionuevo heeft mariene biologie gestudeerd en komt uit Ecuador. Ze woont sinds 2008 in Nederland en is getrouwd met Rik Pennartz. In Den Haag  heeft zij een diploma behaald in “Children & Development” aan het Institute of Social Studies. Ze heeft verschillende artikelen geschreven voor kranten en tijdschriften in Ecuador en de VS over ecotoerisme en de sociale problemen van kinderen in Ecuador. “Mijn passie voor het lesgeven in de Spaanse taal begon in de jaren 80 toen ik contact moest onderhouden met wetenschappers uit verschillende landen. In het begin was het lesgeven een hobby en ik begon me er steeds meer in te verdiepen. Nu heb ik inmiddels meer dan 20 jaar ervaring als docente. Mijn persoonlijke doel is om mijn cursisten een goed niveau Spaans bij te brengen, zodat zij hun eigen ideeën kunnen realiseren op het gebied van toerisme, zaken of studies in de Spaanstalige wereld. Bovendien help ik mijn cursisten met veel plezier bij de voorbereiding van hun reizen naar Zuid-Amerika met praktische informatie over de mensen en de cultuur."

Opleider:

Spaanse Les Den Haag

Reserveer nu,
boek & betaal later

Onderstaand formulier verplicht tot niets.

De aanbieder van de les of cursus krijgt jouw bericht en neemt zo spoedig mogelijk contact op. Mocht je een vraag hebben, vul deze dan bij 'opmerkingen' in.

Bedankt voor je reservering of bericht! Je hoort snel van ons.

Kan je niet vinden wat je zoekt?

Stuur ons een berichtje en wij gaan je helpen!

Bedankt voor de inzending!