Gitaarles in Delft

Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Devin

Delft

Gitaarles in Delft

Muziek

Gitaar

Type cursus:

1-op-1, Duoles, Groepsles

Soort cursus:

Lessen

Niveau:

Beginner, Gevorderde

Leeftijd:

6 - 12 jaar,13 - 20 jaar

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

€ 16,25

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Onze gitaardocenten geven les in verschillende stijlen en op elk niveau. Akoestisch of elektrisch. Er kan gestart worden met een kennismakingscursus of direct in duo- of groepsles. Voorkennis is niet vereist, alle benodigde theorie wordt in de gitaarlessen behandeld. Er wordt gewerkt met moderne methodes en ook is het mogelijk om nummers uit te zoeken en te leren spelen. Gitaarles is al mogelijk vanaf ongeveer 7 jaar.

Over

Devin

Devin Brown (1982) werd geboren in Seattle (V.S.). In 2001 verhuisde hij naar New York om te gaan studeren aan de New School of Jazz and Contemporary Music. In 2005 behaalde hij daar zijn Bachelor diploma waarna hij zijn studie voortzette aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Hier behaalde hij in 2009 zijn Masters diploma.
Devin begon op zijn elfde jaar met gitaarspelen en hield zich aanvankelijk vooral bezig met rock en blues. Op zijn zeventiende was hij halve finalist in de ‘International Jimi Hendrix Electric Guitar Competition’. In New York speelde Devin in verschillende bands en inmiddels had hij naast de rock en blues ook de jazz ontdekt.

Opleider:

Rootz Muziekscholen

Reserveer nu,
boek & betaal later

Onderstaand formulier verplicht tot niets.

De aanbieder van de les of cursus krijgt jouw bericht en neemt zo spoedig mogelijk contact op. Mocht je een vraag hebben, vul deze dan bij 'opmerkingen' in.

Bedankt voor je reservering of bericht!

Kan je niet vinden wat je zoekt?

Stuur ons een berichtje en wij gaan je helpen!

Bedankt voor de inzending!