Engelse les voor kinderen

Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Engelse les voor kinderen

Bibi

Vreemde talen

Den Haag

Engels

LESCODE:

C02VT327

Type cursus:

1-op-1, Groepsles

Soort cursus:

Lessen

Niveau:

Geen ervaring vereist

Leeftijd:

Kinderen (tot 18 jaar)

Locatie:

Online

Spreektaal:

Nederlands, English

Vanaf:

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

We volgen een speciale syllabus die studenten de basisprincipes in het Engels leert. Dit is als een springplank naar vervolgonderwijs. Deze gecombineerde activiteiten zullen helpen om goede etiquette te stimuleren en basisvaardigheden op te frissen, terwijl je de Engelse taal leert. Activiteiten voor de lessen hebben op een leuke manier betrekking op motoriek en coördinatie.
We zijn bekend met en ervaring met het Nederlandse onderwijssysteem op alle syllabus-niveaus van hun curricula, daarom biedt ELS een snelle en aanpasbare aanpak.

Over

Bibi

Bibi Asheba werd geboren in Berbice (voormalig) Brits Guyana, Zuid-Amerika, en studeerde onder het Britse onderwijssysteem. Ze werkte ongeveer 10 jaar in het bedrijfsleven voor internationale bedrijven in Nederland.
Na verschillende vrijwilligersfuncties begon ze met lesgeven, wat haar passie is en nu 10 jaar beoefent. Ze werkt momenteel op een Senior School.

Opleider:

The English Language Society

Reserveer nu,
boek & betaal later

Onderstaand formulier verplicht tot niets.

De aanbieder van de les of cursus krijgt jouw bericht en neemt zo spoedig mogelijk contact op. Mocht je een vraag hebben, vul deze dan bij 'opmerkingen' in.

Bedankt voor je reservering of bericht! Je hoort snel van ons.

Kan je niet vinden wat je zoekt?

Stuur ons een berichtje en wij gaan je helpen!

Bedankt voor de inzending!