Dwarsfluitles in Den Haag

Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Dwarsfluitles in Den Haag

Mirjam

Muziek

Den Haag

Fluit

LESCODE:

C04MD236

Type cursus:

1-op-1, Groepsles

Soort cursus:

Lessen

Niveau:

Geen ervaring vereist

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

€ 23,00

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

In mijn dwarsfluitles staan enthousiasme en plezier in muziek maken voorop!

Ik leer je graag hoe je via de dwarsfluit je expressie kunt uiten. Hiervoor is een goede beheersing van je instrument heel belangrijk. Daarom zal ik veel tijd besteden aan het maken van een mooie toon en goede vinger- en ademtechniek. 
Daarbij mag plezier natuurlijk niet ontbreken! Ik leer je dit alles aan de hand van leuke muziek naar jouw smaak, van klassiek tot populair.

Samenspelen vind ik heel belangrijk. Dit is uiteraard een onderdeel van de les, maar daarnaast breng ik kinderen en jongeren ook in contact met de Vereniging Hofstads JeugdOrkest, waar ze doorgaans een super leuke tijd hebben. Volwassenen stimuleer ik elkaar op te zoeken. Daarom organiseer ik met enige regelmaat masterclasses en samenspeelworkshops.

Voor zowel volwassenen als kinderen geldt dat ze gebruik kunnen maken van een gratis proefles van 30 minuten om kennis te maken. Dit geldt niet voor de ensemblelessen.

De lessen worden gegeven in een zonnige studio in de tuin.

Over

Mirjam

Ik geef al meer dan 20 jaar dwarsfluitles aan jong en oud. 
Mijn opleiding ben ik begonnen aan het Sweelinck Conservatorium in Amsterdam bij Koos Verheul. Daar heb ik zowel mijn diploma ‘uitvoerend musicus’ als ‘docerend musicus’ behaald. Daarna kreeg ik de mogelijkheid om mijn studie voort te zetten aan de Royal Academy of Music in Londen bij de wereldberoemde fluitist William Bennett, die behalve zijn spel wordt geroemd om zijn pedagogische kwaliteiten. Bij hem heb ik veel inspiratie opgedaan om het fluitspelen op een positieve en inspirerende manier aan mijn leerlingen over te brengen. Op dit moment ben ik nog steeds zeer actief met fluitspelen. Ik ben regelmatig te gast als remplaçant in de Nederlandse orkesten, waaronder het Residentie Orkest, het Rotterdams Philharmonisch Orkest, het Nederlands Philharmonisch Orkest, het Gelders Orkest en het Radio Filharmonisch Orkest. Hedendaagse muziek speel ik regelmatig bij het ASKO|Schönberg ensemble.

Opleider:

De Haagse MuziekCentrale

Reserveer nu,
boek & betaal later

Onderstaand formulier verplicht tot niets.

De aanbieder van de les of cursus krijgt jouw bericht en neemt zo spoedig mogelijk contact op. Mocht je een vraag hebben, vul deze dan bij 'opmerkingen' in.

Bedankt voor je reservering of bericht! Je hoort snel van ons.

Kan je niet vinden wat je zoekt?

Stuur ons een berichtje en wij gaan je helpen!

Bedankt voor de inzending!