Drumles van Jean-Clair

Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Drumles van Jean-Clair

Jean-Clair

Muziek

Den Haag

Drum

LESCODE:

C04MD118

Type cursus:

Lessons (Lessen), Workshops

Soort cursus:

1-on-1

Niveau:

Beginner, Medior, Advanced

Leeftijd:

6 - 12 years, 13 - 20 years, 21 - 65 years, 66 years or older, Adults (18+)

Locatie:

At a location

Spreektaal:

English, Dutch

Vanaf:

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Als gediplomeerd docent geef ik de voorkeur aan individuele lessen. Mijn kracht ligt in de persoonlijke aanpak en individuele begeleiding. We kijken samen wat je wilt leren, wat je wensen zijn en welke muziek je te gek vind.

De lessen worden dan op deze wensen samengesteld en kunnen de volgende zaken aan bod komen: het ontwikkelen van; beats, stoktechniek, notenschrift (het van blad lezen), onafhankelijkheid, herkennen en spelen van diverse muziekstijlen en specifiek snaredrum spelen oftewel, trommelen.

Ook kijken we naar de tijd die je beschikbaar hebt. Want wilt natuurlijk wel een beetje vooruit komen. Effectief oefenen in relatief weinig tijd is ook een kunst en daar kan ik je bij helpen.

Over

Jean-Clair

Het leren bespelen van een muziekinstrument is goed voor je ontwikkeling, geeft uitdaging, plezier en voldoening, maar zeker ook inzichten in jezelf! Dit proces heb al ik vaak van dichtbij mogen meemaken!
Mijn lessen zijn voor elk niveau, van beginner tot gevorderden. Het is aan mij te zorgen dat jij je ontwikkelt, verder komt, probeert je grenzen te verleggen, zonder het plezier daarbij uit het oog te verliezen.

Opleider:

DRUMNIVERSE-Jean-Clair de Ruwe

Reserveer nu,
boek & betaal later

Onderstaand formulier verplicht tot niets.

De aanbieder van de les of cursus krijgt jouw bericht en neemt zo spoedig mogelijk contact op. Mocht je een vraag hebben, vul deze dan bij 'opmerkingen' in.

Bedankt voor je reservering of bericht! Je hoort snel van ons.

Kan je niet vinden wat je zoekt?

Stuur ons een berichtje en wij gaan je helpen!

Bedankt voor de inzending!