Critical Alignment Yoga en Therapie

Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Critical Alignment Yoga en Therapie

Ellen

Vitaliteit & persoonlijke effectiviteit

Den Haag

Yoga

LESCODE:

C06VP195

Type cursus:

1-op-1, Duoles, Groepsles

Soort cursus:

Lessen

Niveau:

Beginner, Medior / enige ervaring, Gevorderde, Ervaren, Geen ervaring vereist

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands, Engels

Vanaf:

€ 15,00

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Critical alignment yoga is een praktische vorm van yoga waarbij het lichaamsbewustzijn wordt vergroot. Ontspanning en mobiliteit in het lichaam zullen toenemen door gebruik te maken van hulpmiddelen als een boogje, stripje, rolletje en een hoofdstandbankje. Het gemak en de natuurlijke souplesse van het bewegen wordt hersteld. Ingesleten voorkeurshoudingen zullen veranderen en spanningen zullen verdwijnen. Mentaal gezien kunnen deze veranderingen een positieve uitwerking hebben op het totale functioneren.

Wij bieden lessen op het gebied van yoga, rugscholing, fysiotherapie, houdings- en bewegingsleer.

Over

Ellen

Na mijn opleidingen pychologie en fysiotherapie ben ik werkzaam geweest binnen diverse fysiotherapiepraktijken. Door mijn eigen yogabeoefening ontstond vanuit mijn achtergrond de interesse naar een vorm van yoga die ook therapeutisch kan worden ingezet en de yoga verbindt met medisch denken, meditatieve stromingen en psychologie. Deze heb ik gevonden in de critical alignment yoga. Na enkele jaren les te hebben gegeven vanuit mijn eigen fysiotherapiepraktijk heb ik de keuze gemaakt om mij meer op yoga en yogatherapie te gaan richten en opende studio ELVI in augustus 2014 haar deuren. Een plek om te werken aan uw herstel, lichaamshouding, fysieke en geestelijke gezondheid. En waar u terecht kunt voor anatomisch verantwoorde yogalessen.

Opleider:

Studio Elvi

Reserveer nu,
boek & betaal later

Onderstaand formulier verplicht tot niets.

De aanbieder van de les of cursus krijgt jouw bericht en neemt zo spoedig mogelijk contact op. Mocht je een vraag hebben, vul deze dan bij 'opmerkingen' in.

Bedankt voor je reservering of bericht! Je hoort snel van ons.

Kan je niet vinden wat je zoekt?

Stuur ons een berichtje en wij gaan je helpen!

Bedankt voor de inzending!