Cocktailworkshop Den Haag

Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Cocktailworkshop Den Haag

Mario

Eten & Drinken

Den Haag

Cocktails maken

LESCODE:

C03ED242

Type cursus:

Groepsles

Soort cursus:

Workshop

Niveau:

Geen ervaring vereist

Leeftijd:

Volwassenen (18+)

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

€ 49,99

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

We beginnen de workshop met een korte uitleg van materialen en uiteraard vertellen we ook iets over het verhaal achter een aantal bekende cocktails. Al snel is het de hoogste tijd om zelf de handen uit de mouwen te steken. Eén van onze professionele bartenders leert je een aantal heerlijke cocktails bereiden. Je leert meer over de (verse) ingrediënten, de drank en de technieken die bij cocktail shaken horen. In totaal leren we je drie smaakmakende cocktails bereiden.

Over

Mario

Ons product, de cocktail workshop als zowel cocktail catering op locatie dient ten aller tijde verzorgt te worden op een juiste kwalitatieve manier zodat wij jullie kunnen helpen om samen mooie en leuke herinneringen te creëren.
Wij willen mensen helpen bij het kennismaken met cocktails. Of je nu een bedrijfsfeest, vrijgezellenfeest of een ander soort gelegenheid aan het organiseren bent. Het moet een dag worden waarvan je hoopt dat deze nooit zal ophouden.

Opleider:

Cocktail-shaken.nl

Reserveer nu,
boek & betaal later

Onderstaand formulier verplicht tot niets.

De aanbieder van de les of cursus krijgt jouw bericht en neemt zo spoedig mogelijk contact op. Mocht je een vraag hebben, vul deze dan bij 'opmerkingen' in.

Bedankt voor je reservering of bericht! Je hoort snel van ons.

Kan je niet vinden wat je zoekt?

Stuur ons een berichtje en wij gaan je helpen!

Bedankt voor de inzending!