Bijles Spaans door Ilenia

Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Bijles Spaans door Ilenia

Ilenia

Bijles

Spaans

LESCODE:

C04BI398

Type cursus:

Bijles, Cursus, Lessen

Soort cursus:

1-op-1, Duolessen, Groepslessen

Niveau:

Geen ervaring vereist

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Bij de docent thuis, Online

Spreektaal:

Engels, Italiaans, Frans, Spaans, Nederlands

Vanaf:

€ 50,00

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Ilenia kan voor u een taaltraining op maat geven, op alle niveaus. De lessen, privé of in een groep met maximaal 8 deelnemers, duren 90 minuten. Tijdens de lessen leert u, in een ongedwongen sfeer, beter Italiaans, Spaans of Frans spreken en verstaan. Binnen afzienbare tijd zult u zich, vol zelfvertrouwen, in het Italiaans kunnen uitdrukken.

Over

Ilenia

Mijn naam is Ilenia Lombardo en ik ben een enthousiaste, gekwalificeerde taaldocente met als moedertaal Italiaans. Ik ben tweetalig Spaans-Frans met een hoge kennis van de Engelse taal. Ik heb mijn universitaire studie in Italië en in Spanje gevolgd en heb vele jaren in Frankrijk gewoond. Ik ben geboren in Italië, maar sinds 2009 woon ik in Nederland. Ik heb al meer dan een decennium ervaring met privé-onderwijs en individueel onderwijs aan kleine groepen volwassenen en kinderen. Ik geef bovendien lessen aan buitenlanders die basis Nederlands graag willen leren en Engelse lessen aan hen die hun Engels voor het werk of anders graag willen verbeteren.

Opleider:

Taalcentrum Kosmos

Reserveer nu,
boek & betaal later

Onderstaand formulier verplicht tot niets.

De aanbieder van de les of cursus krijgt jouw bericht en neemt zo spoedig mogelijk contact op. Mocht je een vraag hebben, vul deze dan bij 'opmerkingen' in.

Bedankt voor je reservering of bericht! Je hoort snel van ons.

Kan je niet vinden wat je zoekt?

Stuur ons een berichtje en wij gaan je helpen!

Bedankt voor de inzending!