Bijles economie door Calvin

Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Bijles economie door Calvin

Calvin

Bijles

Mijnsheerenland

Economie

LESCODE:

C03BI113

Type cursus:

1-op-1

Soort cursus:

Bijles

Niveau:

Basisschool, HAVO, VWO

Leeftijd:

Kinderen (tot 18 jaar)

Locatie:

Bij de docent thuis, Bij de cursist / leerling thuis, Op een leslocatie, Online

Spreektaal:

Nederlands, Engels

Vanaf:

€ 18,00

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Ik bied graag de mogelijkheid tot een proefles aan om elkaar te leren kennen. Ik vind een band creëren heel belangrijk om het meeste uit de bijles te halen. Ik beschik over veel stof die wordt getoetst op het basisonderwijs. Middelbare scholieren zullen zelf hun middelen moeten aanleveren voor de bijles. Hierbij gaat het erom dat de middelbare scholier zoveel mogelijk zelf doet, waarbij ik uiteraard de benodigde ondersteuning bied. Ik wil graag losse lessen aanbieden, maar een pakket is ook mogelijk in overleg.

Over

Calvin

Ik ben 19 jaar en heb mijn HAVO afgerond. Momenteel studeer ik HBO Sport Marketing & Management. Ik heb aardig wat ervaring in de praktijk op het gebied van logistiek, bijles en online marketing. Ik heb een Indonesische achtergrond en scoorde altijd hoog op het gebied van talen en geschiedenis. Voor mijn eindexamen Engels wist ik een 8,8 te behalen en voor Duits een 8,2. Tevens heb ik een Duitse vriendin, waarmee ik een combinatie van deze twee talen spreek. In de praktijk praat ik dus met regelmaat deze talen. Kortom voor bijlessen op het gebied van Duits, Engels, economie en geschiedenis ben je bij mij aan het juiste adres!

Opleider:

Reserveer nu,
boek & betaal later

Onderstaand formulier verplicht tot niets.

De aanbieder van de les of cursus krijgt jouw bericht en neemt zo spoedig mogelijk contact op. Mocht je een vraag hebben, vul deze dan bij 'opmerkingen' in.

Bedankt voor je reservering of bericht! Je hoort snel van ons.

Kan je niet vinden wat je zoekt?

Stuur ons een berichtje en wij gaan je helpen!

Bedankt voor de inzending!