Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Ann

Rotterdam

Schildercursus Rotterdam

Beeldende kunst

Schilderen

Type cursus:

Groepsles

Soort cursus:

Cursus

Niveau:

Beginner, Gevorderde

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

€ 13,90

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Ann helpt je op een coachende manier om in een combinatie van verschillende technieken en materialen aansluiting op je gevoel te maken. Dat laatste is essentieel, je werk moet je raken. Je leert te durven, je gevoel op het doek te leggen. Anders leren kijken naar je omgeving en wat je ziet is een onderwerp dat veel aan bod zal komen. Er is een scala aan kunstboeken en foto’s in het atelier aanwezig om je idee-ontwikkeling daarbij een zetje te geven, de ontspannen sfeer van het atelier, de onderlinge uitwisseling en de begeleiding van Ann zorgen ervoor dat je optimaal in je creatieve proces komt en blijft!

Ann

Over

Ann van der Meer werkt vanuit haar sfeervolle en inspirerende atelier in een boomgaardtuin in Rotterdam Oost. Zij laat op een geheel unieke wijze elk beginnend en gevorderd tekenaar en schilder kennismaken met de wereld van de beeldende kunsten.

Stap voor stap leert zij elke cursist de mogelijkheden te zien om eigen creatieve capaciteiten te ontdekken en aan te spreken om een eigen teken- en/of schilderstijl te ontwikkelen. Doordat Ann een concept hanteert van dagworkshops en open ateliers waarbij het aantal deelnemers beperkt blijft, kan zij een ieder op een persoonlijke manier aandacht geven en waar nodig bijsturen.

Ann is tevens een inspiratiebron voor aanstormend talent en voor gevorderden die de passie hebben om kunstenaar te worden. De dagworkshops en open atelierdagen zijn dé methode om teken- en schildervaardigheden te verbeteren. Zij biedt ook praktische begeleiding om je op professionele wijze te presenteren door middel van exposities, beurzen en op social media.

Kijk voor het ruime aanbod aan cursussen, workshops, persoonlijke begeleiding, etc. verder onder de specifieke rubrieken op deze website!

Opleider:

Atelier Du Jardin

Indien u de aanbieder van deze cursus of lessen bent en u wilt de gegevens aanpassen of verwijderen, neem dan svp contact met ons op.