Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Kim

Den Haag

Interieurstyling workshop door Kim

Ambachten

Binnenhuis architectuur

Type cursus:

Groepsles

Soort cursus:

Workshop

Niveau:

Geen ervaring vereist

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

€ 39,50

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Loop je al tijden met interieurvragen rond maar kom je er toch niet helemaal uit? Dan heb ik de oplossing voor jou! Heb je wel eens gedacht aan een inspirerende interieurstyling workshop op locatie? Bijvoorbeeld bij jou thuis? Tijdens deze gezellige middag/avond gaan we samen met een kleine groep mensen, aan de slag met jullie persoonlijke interieurstijl, geef ik jullie natuurlijk tips & tricks en is er de gelegenheid tot het stellen van al jouw persoonlijke interieurvragen.

Kim

Over

Ik heb altijd al geweten dat ik de interieurbranche in wilde gaan en na mijn studies tot interieuradviseur, interieurstyliste en horecastyliste hebben deze ideeën meer en meer vorm gekregen. Eind 2013 is BYKIM opgericht en ben ik ondertussen trotse eigenaresse van BYKIMSHOP en sinds 2015 ben ik actief met het realiseren van adviezen vanuit BYKIM-INTERIEURADVIES. Dit ben ik in een notendop: gedreven, spontaan, creatief, ontzettend enthousiast en klaar om iedereen te voorzien van een prachtig interieur.

Opleider:

BYKIM-INTERIEURADVIES

Indien u de aanbieder van deze cursus of lessen bent en u wilt de gegevens aanpassen of verwijderen, neem dan svp contact met ons op.