Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Brechje

Delft

Basiscursus houtbewerken

Ambachten

Houtbewerking

Type cursus:

Groepsles

Soort cursus:

Cursus

Niveau:

Beginner, Gevorderde

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

€ 450,00

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Altijd al met je handen willen werken? Ooit al van hout mooie dingen willen maken? Dat kan! Tijdens de 10 weekse cursus van Studio inHout! Onder leiding van een ervaren meubelmaker leer je werken met en het slijpen van een schaaf en een beitel. Tijdens de cursus zal je een hamer maken en een kistje met zwaluwstaart verbindingen. Voor meer informatie kijk op: www.studioinhout.nl of bel naar Brechje Vermaat 06 - 23309520.

Na het volgen van de basiscursus houtbewerken is het mogelijk om deel te nemen aan de gevorderde cursus houtbewerken. Tijdens de gevorderde cursus maak je een werkstuk naar keuze. Je kunt dan eindelijk onder begeleiding die lang verlangde kast, tafel, of een Rietveld meubel maken. Voor meer informatie kijk op: www.studioinhout.nl of bel naar Brechje Vermaat 06 - 23309520.

Bij de gevorderde cursus kun je ook 1 les volgen vanaf 39,50 euro.

Brechje

Over

Schoonheid door eenvoud, deze zinsnede kenmerken de meubelen van Brechje Vermaat. Als je in de wieg gelegd kunt zijn voor een bepaald beroep, dan is Brechje dat voor meubelontwerper. Toen ze een jaar of 7 was bouwde ze al liever de buffetkast van haar ouders om tot een tv-meubel, dan te gaan spelen met poppen of lego.

Opleider:

Studio in Hout

Indien u de aanbieder van deze cursus of lessen bent en u wilt de gegevens aanpassen of verwijderen, neem dan svp contact met ons op.