• sanne068

Frisse neus en een goede conditie in no time!
Oorsprong

Bootcamp komt oorspronkelijk uit het Amerikaanse leger dat in bezette gebieden werd gebruikt om toch topfit te blijven ondanks de beperkte trainingsfaciliteiten. Soldaten trainden daar met zeer korte en uitdagende oefeningen en maakten hierbij gebruik van voorwerpen, die er in de omgeving te vinden waren. Zo zou er het efficiënt mogelijk resultaat geboekt worden, op de snelste manier, met beperkte middelen. Tegenwoordig wordt het meer gezien als een leuke en uitdagende manier om met een groep in een korte tijd je conditie, energie, snelheid, uithoudingsvermogen, kracht en fitheid te verbeteren.


Bootcamp van tegenwoordig

Ook nu wordt er nog vaak gebruik gemaakt van voorwerpen die overal te vinden zijn tijdens de trainingen, zoals bankjes, trappen, bomen of eenvoudige fitness attributen. Nu iedereen thuis moet werken, niet veel beweegt en sportscholen dicht zijn, is het de uitgerekende kans om je op te geven voor een bootcamp in de buitenlucht. Je kunt dit samen met vrienden en familie doen of je leert nieuwe mensen kennen. Iedereen is welkom om mee te doen, van beginnend tot gevorderd. Er zijn zelfs bootcamps voor kinderen! Het gaat er tenslotte om dat iedereen plezier kan halen uit sporten en aan het eind van de training een euforisch gevoel heeft.

Ben jij nou ook heel erg benieuwd naar een les bootcamp om samen met je vriendengroep of alleen aan deel te nemen. Bekijk dan hieronder enkele bootcamp trainingen, die jou ook in deze tijd willen helpen aan een goede conditie.Bootcamp voor kinderen:

Bootcamp4kids (Den Haag)

Bij Bootcamp4Kids willen ze ervoor zorgen dat de kinderen kunnen werken aan hun conditie, kracht, samenwerking en zo hun zelfvertrouwen een boost geven. Er wordt op een speelse manier met veel beweging in de buitenlucht gesport waarbij de kinderen worden omgetoverd tot ninja, piraat of supermodel. Een goede balans tussen sport en spel voor je kind!


Yuwa Leefstijlclub ( Den Haag)

Jenny is trainer bij de Yuwa Leefstijlclub. Hier vinden alle trainers het belangrijk om anderen te helpen en te motiveren om gezond te blijven. De bootcamps zijn vooral gericht op het trainen van nog in ontwikkeling zijnde lichaam van kinderen. Iedereen is welkom, voor elk niveau en het is geen competitie. Zo blijft het voor elk kind een leuke en speelse manier.Bootcamp voor elke leeftijd:

9pluslifestyle ( Den Haag)

Daniëlle is ervan overtuigd dat je door middel van gezond eten en sporten een 9 plus aan je leven kan geven! Tijdens de lessen die zij geeft wordt er veel uitdaging gezocht, maar blijft het voor iedereen haalbaar. Zo zijn er opties voor gevorderde en beginners om bepaalde oefeningen makkelijker of juist zwaarder te maken. Het is maar net wat je zelf fijn vindt!


We are fit ( Rotterdam)

is trainster bij We Are Fit, wat staat voor sport, fun en resultaat. Hier is geen weer te gek om te zweten. Bij de bootcamp training zorgen enthousiaste trainers dat ieder van elk niveau het maximale uit zichzelf haalt. De Power Bootcamp is voor ervaren bootcampers die zich graag fysieke en mentale willen uitdagen. Niet te vergeten, de eerste les is gratis!


Fit's Koel (Den Haag)

Marga is enthousiaste trainer bij Fit's Koel wat is ontstaan uit liefhebberij. Er is hier plek voor beginnende en gevorderde sporters evenals sporters die de draad weer willen oppakken na een blessure. Een kleine omgeving om in de buitenlucht te sporten wat zorgt voor meer zuurstof en een betere weerstand!Dit is slechts een kleine selectie. Op CourseSpots vind je nog veel meer aanbieders van bootcamp trainingen bij jou in de buurt.

https://www.coursespots.nl/vitaliteit-persoonlijke-effectiviteit/bootcamp175 keer bekeken