Nieuwe dingen leren is leuk!

Ten minste, dat vinden wij. Daarom willen we leren én lesgeven zo makkelijk en leuk mogelijk maken. Voor iedereen.

Inspirerend platform voor cursisten en leraren

Wij - een team van enthousiaste, vastberaden en leergierige ondernemers - bieden een inspirerend platform waar je alle cursussen voor persoonlijke ontwikkeling, sport en vrijetijdsbesteding bij jou in de buurt kan ontdekken.

En waar je als leraar jouw cursus, les of workshop kan aanbieden. Op een transparante, gebruiksvriendelijke en leuke manier. Omdat persoonlijke groei door te leren én les te geven, het mooiste is wat er is. 

Ambitieuze plannen: altijd in de buurt

Ook wij gaan voor groei, en we hebben dan ook ambitieuze plannen met ons platform.

Op de achtergrond werkt ons team hard aan het nieuwe, échte platform. Wat je hier ziet is een tijdelijke website, waar we alvast een tipje van de sluier lichten.

We starten in Den Haag, Delft en Rotterdam en breiden snel uit naar Nederland én daarbuiten. Zo kun je altijd en overal leren en lesgeven bij jou in de buurt.

 

Reserveer nu alvast jouw plek

Wil je jouw cursus, les of workshop ook via CourseSpots aanbieden? Dat kan! Meld je dan nu alvast aan als leraar en zorg dat je de eerste bent in jouw categorie. Lees hier meer informatie of meld je direct, vrijblijvend en zonder kosten aan. We hebben je er graag bij!

 

 

Sneak preview:
nieuwe site