Zeilen op een unieke locatie

Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Zeilen op een unieke locatie

Manon

Sport

Rotterdam

Zeilen

LESCODE:

C05SP484

Type cursus:

1-op-1, Duoles, Groepsles

Soort cursus:

Lessen

Niveau:

Geen ervaring vereist

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

€ 100,00

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Voor jong en oud organiseren wij een 16m2 club, een Optimisten club en een O'pen Bic club. Deze clubs bestaan uit zes zondagochtenden in trainingsvorm van 09.30 uur tot 12.30 uur zeilen in één van deze drie disciplines onder begeleiding van instructeurs. Privéles (maximaal twee personen) is een ideale mogelijkheid voor individuele zeilers en voor twee personen om de officiële CWO1 en CWO2 zeildiploma's in de kielboot 16m2 te halen. Het voordeel van privéles is de intensieve aandacht die u krijgt tijdens de twee uur les. Dit is ideaal voor mensen die wel eens willen ervaren wat zeilen is en ook zeer geschikt voor zeilers die het jaren niet meer gedaan hebben en hiermee hun zeilervaring willen bijspijkeren.

Over

Manon

Op het mooiste plekje van Rotterdam aan de Kralingse Plas is de Rotterdamse Zeilschool de Lelie gevestigd. Op deze unieke locatie met veel historie geven wij zeillessen aan de jeugd, volwassenen en organiseren wij bijzondere evenementen voor bedrijven en scholen. Als zeilschool zijn wij aangesloten bij het Watersportverbond en leiden wij op volgens de eisen van het CWO.
We bieden iedereen de mogelijkheid om te leren zeilen.

Opleider:

Rotterdamse Zeilschool de Lelie

Reserveer nu,
boek & betaal later

Onderstaand formulier verplicht tot niets.

De aanbieder van de les of cursus krijgt jouw bericht en neemt zo spoedig mogelijk contact op. Mocht je een vraag hebben, vul deze dan bij 'opmerkingen' in.

Bedankt voor je reservering of bericht! Je hoort snel van ons.

Kan je niet vinden wat je zoekt?

Stuur ons een berichtje en wij gaan je helpen!

Bedankt voor de inzending!