Yogalessen in Voorburg

Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Yogalessen in Voorburg

Ludwig

Vitaliteit & persoonlijke effectiviteit

Voorburg

Yoga

LESCODE:

C06VP261

Type cursus:

Groepsles

Soort cursus:

Lessen

Niveau:

Geen ervaring vereist

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

€ 10,00

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

YinYang Balance is een jong bedrijf welke de slogan: 'natuurlijke oplossingen voor meer gezondheid en geluk' als credo in haar logo staat.
De term Tao Yin betekent letterlijk 'het sturen van energie'. Tao Yin, ook wel Chinese yoga genoemd, is duizenden jaren oud en wordt beschouwd als de basis van Qi Gong en de voorloper van alle energetische bewegingskunst van China.
Het is een zacht yoga systeem dat werkt met stretch oefeningen die de intentie trainen en gericht zijn op het openen en in balans brengen van het lichaam, zowel zuiver fysiek als energetisch via de meridianen.

Naast de yoga lessen is het ook mogelijk (proef) lessen Qigong en Tai Chi bij te wonen.

Over

Ludwig

Ludwig Schutte, aanvankelijk opgeleid in commerciële economie (HEAO) en scheepsbouwtechniek, heeft, na zijn expatriate periode in Singapore, een eigen reclame-technisch bedrijf opgezet en gerund voor 13 jaar.
Sinds zijn 6e jaar is hij bezig met oosterse krijgskunsten. Na diagnose van reuma heeft hij zich sedert 1996 in de Taoistische interne energietraining verdiept. In 2015 werd vastgesteld dat er geen meetbare waarden van reuma meer in zijn bloed terug te vinden waren.
Verder is hij actief als Traditional Chinese Medicine (TCM)-, Qigong-, Acupunctuur en Massage therapeut, doceerde Zuid-Amerikaanse dans en geeft les in Tai Chi, Self Defence, Qigong, Yoga (o.a. Taoïstische Yoga), Healing Tao, Meditatie en Oosterse Massage vormen.

Naast het doceren aan groepen geeft hij ook personal body en mind coaching sessies.

Opleider:

YinYang Balance

Reserveer nu,
boek & betaal later

Onderstaand formulier verplicht tot niets.

De aanbieder van de les of cursus krijgt jouw bericht en neemt zo spoedig mogelijk contact op. Mocht je een vraag hebben, vul deze dan bij 'opmerkingen' in.

Bedankt voor je reservering of bericht! Je hoort snel van ons.

Kan je niet vinden wat je zoekt?

Stuur ons een berichtje en wij gaan je helpen!

Bedankt voor de inzending!