Yogalessen in het Zeeheldenkwartier

Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Ria

Den Haag

Yogalessen in het Zeeheldenkwartier

Vitaliteit & persoonlijke effectiviteit

Yoga

Type cursus:

Groepsles

Soort cursus:

Lessen, Workshop

Niveau:

Beginner, Gevorderde

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

€ 10,00

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

De yogalessen in de zaal duren anderhalf uur. Online lessen duren 1 uur. De les bestaat uit reeksen van asana's, die systematisch worden aangeboden, zodat de cursisten een steeds grotere beheersing van de asana's kunnen opbouwen. Bij Iyengar Yoga ben je altijd op zoek naar je grenzen. Iedereen doet de houdingen op zijn eigen niveau. Hierdoor blijven de houdingen keer op keer een uitdaging. Na inspannende asana's, eindigen de lessen met ontspannende houdingen, zodat je voldaan en uitgerust naar huis gaat.

Over

Ria

Ria Brandon werd in 1947 in Enschede geboren. Zij heeft psychologie en Nederlands gestudeerd. Samen met Marc heeft zij drie kinderen en acht kleinkinderen. In 1992 is Ria begonnen met Iyengar Yoga bij Charles Hond in Rotterdam. In 1998 begon zij met de lerarenopleiding in Amsterdam. Ook is zij in dat jaar naar India geweest voor de viering van de 80ste verjaardag van Guruji Iyengar. In juni 2001 behaalde Ria het diploma Iyengar Yogaleraar. Vanaf 1999 geeft Ria les in Iyengar yoga. Eerst als leraar bij Charles Hond en nu in haar eigen centrum in Den Haag.

Opleider:

Iyengar Yogacentrum Den Haag

Reserveer nu,
boek & betaal later

Onderstaand formulier verplicht tot niets.

De aanbieder van de les of cursus krijgt jouw bericht en neemt zo spoedig mogelijk contact op. Mocht je een vraag hebben, vul deze dan bij 'opmerkingen' in.

Bedankt voor je reservering of bericht!

Kan je niet vinden wat je zoekt?

Stuur ons een berichtje en wij gaan je helpen!

Bedankt voor de inzending!