Yogales in Den Haag

Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Yogales in Den Haag

Jessica en Sietske

Vitaliteit & persoonlijke effectiviteit

Den Haag

Yoga

LESCODE:

C06VP243

Type cursus:

Groepsles

Soort cursus:

Lessen

Niveau:

Beginner, Gevorderde

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

€ 12,00

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

In onze sfeervolle yogastudio in het Statenkwartier combineren we verschillende vormen van yoga in toegankelijke reeksen en houdingen (asana’s) voor zowel beginners als gevorderden. Yoga geeft een krachtige impuls aan de gezondheid en zorgt voor balans. Persoonlijke aandacht en plezier staan centraal tijdens de lessen. Een kwartier voor de les ben je welkom en na de les is er ruimte voor een kop thee. Yogamatjes, meditatiekussens, stoelen en dekentjes zijn aanwezig.

Over

Jessica en Sietske

Wij zijn Sietske (links) en Jessica (rechts). Onze passie is: mensen vol in hun kracht zetten met yoga en meditatie! Wij leerden elkaar kennen tijdens de meditatieopleiding en besloten spontaan om samen een yoga-en meditatiestudio op te richten: Gun Jezelf Yoga! Persoonlijke aandacht, plezier en stilte in beweging staan centraal in de lessen. Na onze universitaire studies hebben we elk ons eigen pad bewandeld en yoga en meditatie ontdekt: dat smaakte naar meer. Naast afgestudeerd yoga-en meditatiedocent hebben we verschillende opleidingen gedaan op het gebied van coaching, mindfulness, energie-en lichaamswerk. Voor ons betekent yoga en meditatie: de verbinding met jezelf maakt de wereld mooier.

Opleider:

Gun Jezelf Yoga

Reserveer nu,
boek & betaal later

Onderstaand formulier verplicht tot niets.

De aanbieder van de les of cursus krijgt jouw bericht en neemt zo spoedig mogelijk contact op. Mocht je een vraag hebben, vul deze dan bij 'opmerkingen' in.

Bedankt voor je reservering of bericht! Je hoort snel van ons.

Kan je niet vinden wat je zoekt?

Stuur ons een berichtje en wij gaan je helpen!

Bedankt voor de inzending!