Yogales en yogacoaching

Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Yogales en yogacoaching

Sabrina

Vitaliteit & persoonlijke effectiviteit

Rijswijk

Yoga

LESCODE:

C06VP449

Type cursus:

1-op-1, Groepsles

Soort cursus:

Lessen

Niveau:

Geen ervaring vereist

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

€ 10,00

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Vijf jaar geleden begon ik met het geven van yoga, mindfulness, meditatie en Pilates in regio Rijswijk. Later heb ik mijn kennis en ervaring aangevuld met het geven van coaching en massages. Dit in combinatie met mijn kennis en ervaring van pedagogiek, kwam samen tot een uniek concept van yoga coaching: Yoflexie. Door wetenschappelijke inzichten te combineren met deze invalshoeken, met elk hun eigen kracht, is deze methodiek voor introspectie en reflectie ontstaan. Tijdens een sessie kunnen we focussen op de fysieke bewegingen, maar kunnen we ook inzoomen op onderliggende problemen, patronen en thema’s. Door mijn lessen binnen het bedrijfsleven ben ik specialist op het gebied van stress en burn-out (preventie).

Over

Sabrina

Toen ik op jonge leeftijd hoorde dat ik moest leren leven met de rugklachten die ik ervoer, leerde ik daar op mijn eigen manier mee om te gaan: ik trok mijn hoogste hakken aan en verbeet de pijn. Dat symboliseerde hoe ik op dat moment in het leven stond. Tijdens mijn studie pedagogiek kwam er meer berusting. Ik leerde mezelf beter kennen en begrijpen. In diezelfde tijd kwam yoga op mijn pad. Hoewel ik de lessen als zweverig en saai bestempelde, ervoer ik al snel de fysieke voordelen. Zo ontwikkelde ik een haat-liefdesverhouding met yoga. Op de mat werd ik continu met mezelf geconfronteerd: ik was perfectionistisch, faalangstig en had geen enkel contact met mijn lichaam. Yoga maakte veel emoties los. Mijn lichaam vertelde me iets, maar ik begreep niet wat. Nieuwsgierig zette ik mijn eerste voorzichtige stappen op het yogapad.

Opleider:

Everything is Om

Reserveer nu,
boek & betaal later

Onderstaand formulier verplicht tot niets.

De aanbieder van de les of cursus krijgt jouw bericht en neemt zo spoedig mogelijk contact op. Mocht je een vraag hebben, vul deze dan bij 'opmerkingen' in.

Bedankt voor je reservering of bericht! Je hoort snel van ons.

Kan je niet vinden wat je zoekt?

Stuur ons een berichtje en wij gaan je helpen!

Bedankt voor de inzending!