Workshops en cursussen op het gebied van taartdecoratie

Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Workshops en cursussen op het gebied van taartdecoratie

Cake, Bake & Love

Eten & Drinken

Voorburg

Bakken

LESCODE:

C03ED010

Type cursus:

Groepsles

Soort cursus:

Workshop, Cursus

Niveau:

Beginner, Gevorderde

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Cake, Bake & Love in Voorburg

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

€ 25,00

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Bij Cake, Bake & Love kan je meerdere workshops volgen op het gebied van taartdecoratie, koekjes, boetseren en meer! Zo geven wij minstens een keer per maand de workshop taart voor beginners, waarbij je de basistechnieken leert voor het snijden, vullen, afsmeren, bekleden en decoreren van een 20 cm taart. Daarna kan je thuis direct aan de slag met deze basistechnieken om zelf fondant taarten te maken. Wil je jouw technieken uitbreiden, dan bieden zij daarna de workshop stapeltaart workshop en taart voor gevorderden. Bij taart voor gevorderden leer je om een taart strak af te smeren met ganache en om scherpe hoeken te maken in de met fondant beklede taart. Daarnaast geven zij ook basisworkshop koekjes decoreren met Royal Icing, Drip Cakes, koektaarten en vooral ook veel workshops met een thema, zoals Sinterklaas en Kerst. Ook voor ouders en kinderen samen worden workshops georganiseerd. Tijdens de ouder-kind lessen, werken ouders samen met de kinderen aan een taartje of cupakes. Alle workshops worden gegeven in de speciaal ingerichte workshopruimte in de winkel van Cake, Bake & Love in Voorburg.

Bij Cake, Bake & Love kan je ook jouw PME professional diploma’s halen. PME instructrice Susan Kruithof geeft deze PME modules in de winkel in Voorburg. Susan behoort tot een van de meest ervaren suikerwerk maaksters: zij is een allround suikerwerk artiest. Zij is de leermeester van diverse top patissiers, die bij haar vele technieken hebben geleerd.

Over

Cake, Bake & Love

Met maar liefst 135 m2 winkelplezier is Cake, Bake & Love dé grootste winkel in de omgeving Den Haag en omstreken voor taart, cupcake, cakepop en koekjes decoratiematerialen en ingrediënten. Je vindt er alles voor de doe-het-zelf-banketbakker. Jouw eigen taarten bakken en decoreren wordt een fluitje van een cent met de bakvormen, siliconen mallen, modelling tools en andere taartspullen van Cake, Bake & Love. In het assortiment voeren zij veel bekende merken van zowel ingrediënten (Wilton, FunCakes en Bake Delicious) als taartdecoratie materialen (Wilton, PME, FMM, Städter, Decora en nog veel meer). Daarnaast hebben zij een breed assortiment aan smaakstoffen en kleurstoffen (Wilton, Sugarflair, Rainbow Dust en Colour Mill). Je kan niet alleen in de winkel, maar ook in de webshop terecht voor alles wat je maar nodig hebt voor het bakken en decoreren van taarten, cupcakes, cakepops, koekjes, macarons en nog veel meer!

Opleider:

Cake, Bake & Love

Reserveer nu,
boek & betaal later

Onderstaand formulier verplicht tot niets.

De aanbieder van de les of cursus krijgt jouw bericht en neemt zo spoedig mogelijk contact op. Mocht je een vraag hebben, vul deze dan bij 'opmerkingen' in.

Bedankt voor je reservering of bericht! Je hoort snel van ons.

Kan je niet vinden wat je zoekt?

Stuur ons een berichtje en wij gaan je helpen!

Bedankt voor de inzending!