Workshop kunstkoppen

Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Gerine

Rotterdam

Workshop kunstkoppen

Beeldende kunst

Boetseren

Type cursus:

Groepsles

Soort cursus:

Workshop

Niveau:

Beginner, Gevorderde

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

€ 32,50

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Uit de afbeeldingen die ik in het atelier heb kies je een portret uit de schilderkunst die dient als leidraad voor je boetseerwerk. We maken een basis waar we de kop op kunnen kleien. Met je handen in de klei ga je vorm geven aan je kop. 2 weken later gaan we de details afmaken en de kop uithollen. Daarna geven de koppen kleur met engobe. Na de workshop moet het werkstuk minstens 2 tot 3 weken drogen. Ik zorg nog voor een glanslaagje. Daarna wordt het afgebakken in de oven. (± 1040 graden) Aan het eind van de workshop ruimen we met elkaar op.

Over

Gerine

Ik ben Gerine, de initiatiefneemster van H'Art & Co. Creativiteit is mij met de paplepel ingegoten. Ik geniet van het werken met klei, tekenen, textiel, vilten of schilderen. Door mijn passie te combineren met therapie en coaching kan ik andere mensen helpen te groeien op hun eigen authentieke pad.

Opleider:

H'ART & CO

Reserveer nu,
boek & betaal later

Onderstaand formulier verplicht tot niets.

De aanbieder van de les of cursus krijgt jouw bericht en neemt zo spoedig mogelijk contact op. Mocht je een vraag hebben, vul deze dan bij 'opmerkingen' in.

Bedankt voor je reservering of bericht!

Kan je niet vinden wat je zoekt?

Stuur ons een berichtje en wij gaan je helpen!

Bedankt voor de inzending!