Workshop edelsmeden

Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Daan

Voorburg

Workshop edelsmeden

Mode & Design

Sieraden maken

Type cursus:

Groepsles

Soort cursus:

Cursus, Workshop

Niveau:

Geen ervaring vereist

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

€ 49,50

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Nadat u hebt bedacht welke vorm van sieraad u wilt maken, hetzij een hanger of een ring, gaat u uw eigen ontwerp maken. Natuurlijk zal ik u daarbij helpen en laat ik u eventuele voorbeelden zien. Aan de hand van uw eigen ontwerp gaat u aan de slag met het stuk zilver. U leert tijdens deze workshop de basisvaardigheden van het edelsmeden.

Over

Daan

Na een workshop te hebben gevolgd bij een edelsmid begon mijn interesse voor het edelsmeden steeds groter te worden. Zonder enige twijfel ben ik een cursus gaan volgen. Daar werden mij alle kneepjes van het edelsmeden geleerd en al gauw werd het een passie om het vak uit te oefenen. Edelsmeden is een mooi beroep. Zelf een sieraad ontwerpen en vervolgens maken uit edelmetaal is een geweldige ervaring. Mijn voorkeur gaat dan ook uit naar het maken van een uniek en persoonlijk sieraad, een sieraad met een verhaal.

Opleider:

De Juwelenfabriek

Reserveer nu,
boek & betaal later

Onderstaand formulier verplicht tot niets.

De aanbieder van de les of cursus krijgt jouw bericht en neemt zo spoedig mogelijk contact op. Mocht je een vraag hebben, vul deze dan bij 'opmerkingen' in.

Bedankt voor je reservering of bericht!

Kan je niet vinden wat je zoekt?

Stuur ons een berichtje en wij gaan je helpen!

Bedankt voor de inzending!