Wijncursussen in Rotterdam

Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Wijncursussen in Rotterdam

Léon

Eten & Drinken

Rotterdam

Wijncursus

LESCODE:

C03ED435

Type cursus:

Groepsles

Soort cursus:

Cursus, Workshop

Niveau:

Geen ervaring vereist

Leeftijd:

Volwassenen (18+)

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

€ 52,00

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Tijdens alle workshops en wijncursussen door enthousiaste en bekwame docenten staat de kwaliteit van de te proeven wijnen voorop. Daarom is La Causerie erg bekend bij zowel professionals als liefhebbers. We onderscheiden ons in de manier van lesgeven omdat kleine groepen en een interactieve sfeer voorop staan. Verder is het “begrijpen” van wijn minstens zo belangrijk als feitenkennis en kunnen we meer wijnen laten proeven dan bij vergelijkbare opleidingen. Tijdens de cursussen leer je verschillende methodes om wijn met gerechten te combineren.

Over

Léon

Hoofddocent en verantwoordelijk voor de cursussen is Léon Krijgsman. Léon is geregistreerd SWEN wijndocent en registervinoloog (RV). “Mijn interesse in wijn begon tijdens tijdens mijn studententijd en mijn vele reizen. Daarna ben ik mijn kennis door middel van studie aan de Wijnacademie en de Italiaanse sommelieropleiding en veel proeven uit gaan bouwen.” Tijdens de lessen bij La Causerie wordt er meer bijgebracht dan wat er bij de SWEN-examens van u verwacht wordt. “Zo vind ik het belangrijk dat een cursist ook kan beoordelen of een wijn op dronk is en dat er veel aandacht is voor wijn&spijs combinaties.”

Opleider:

La Causerie

Reserveer nu,
boek & betaal later

Onderstaand formulier verplicht tot niets.

De aanbieder van de les of cursus krijgt jouw bericht en neemt zo spoedig mogelijk contact op. Mocht je een vraag hebben, vul deze dan bij 'opmerkingen' in.

Bedankt voor je reservering of bericht! Je hoort snel van ons.

Kan je niet vinden wat je zoekt?

Stuur ons een berichtje en wij gaan je helpen!

Bedankt voor de inzending!