Visagie workshop

Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Visagie workshop

Claudia

Mode & Design

Den Haag

Visagie

LESCODE:

C04MD632

Type cursus:

1-op-1, Groepsles

Soort cursus:

Workshop

Niveau:

Geen ervaring vereist

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Bij de cursist / leerling thuis, Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

€ 15,00

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

In mijn 2 uur durende visagie workshop ervaar je dat jezelf professioneel opmaken niet ingewikkeld hoeft te zijn. Je leert de juiste technieken en krijgt advies welke kleuren en producten je het beste kunt gebruiken.Alle stappen worden uitgelegd en voorgedaan en daarna ga je onder begeleiding zelf aan de slag. Alle onderdelen van de visagie komen aan bod: concealer, foundation, oogschaduw, eyeliner , shapen/ highlighten en lippen.Bij mijn workshops gaat het vooral om het zelf leren zodat je nog meer stralender voor de dag te komen

Over

Claudia

In 2017 heb ik mijn opleiding tot grimeur afgerond bij de Haagse Visagie school in Den Haag. Na dit jaar besloot ik verder te gaan met de opleiding Visagie Plus omdat je als grimeur ook de vaardigheden van het vak visagie nodig hebt.

Naar mijn mening is make-up artist zijn meer dan alleen creëren . Het is ook vooral luisteren en socializen. Bij mij in de stoel is altijd een feestje. Make-up artist zijn vindt ik heel leuk. Ik wil dat mijn klanten het gezellig vinden om plaats te nemen op mijn visagie stoel en dat ze met een tevreden gevoel weggaan.

Opleider:

Makeupby Crea

Reserveer nu,
boek & betaal later

Onderstaand formulier verplicht tot niets.

De aanbieder van de les of cursus krijgt jouw bericht en neemt zo spoedig mogelijk contact op. Mocht je een vraag hebben, vul deze dan bij 'opmerkingen' in.

Bedankt voor je reservering of bericht! Je hoort snel van ons.

Kan je niet vinden wat je zoekt?

Stuur ons een berichtje en wij gaan je helpen!

Bedankt voor de inzending!