Vioolles Den Haag

Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Vioolles Den Haag

Frank

Muziek

Den Haag

Viool

LESCODE:

C05MU405

Type cursus:

1-op-1, Duoles, Groepsles

Soort cursus:

Lessen

Niveau:

Beginner, Gevorderde

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

€ 17,50

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Wij zoeken altijd naar een zo persoonlijk mogelijke aanpak, waarbij het belangrijk is te zoeken naar een juiste balans wat betreft techniek en speelstukken. Maar het belangrijkste is dat de leerling vooral plezier beleeft aan het leren bespelen van de viool. Er zal natuurlijk wel toewijding en oefening verwacht worden, want het leren bespelen van een strijkinstrument is niet zo makkelijk, maar bij voldoende inzet krijg er ook je veel muzikaal plezier voor terug!

Over

Frank

Frank de Gee begon op 12-jarige leeftijd met cellospelen bij Jaap Blok en vervolgde zijn studie aan de voorbereidende klas voor jong talent bij het Koninklijk Conservatorium te Den Haag. Sindsdien is hij freelance cellist, en na een periode van remplaceren in verschillende orkesten is hij zich gaan toeleggen op de kamermuziek, met name het strijkkwartet. Hij was cellist van het succesvolle Multatulikwartet. Later, in 1999 heeft hij samen met Hedwig Smulders het Maris Kwartet opgericht. In 1991 kwam hij als docent in dienst bij de Capelse Muziekschool. Nu werkt hij sinds ruim 6 jaar aan de muziekschool van Krimpen aan den IJssel.

Opleider:

Vioolschool Den Haag

Reserveer nu,
boek & betaal later

Onderstaand formulier verplicht tot niets.

De aanbieder van de les of cursus krijgt jouw bericht en neemt zo spoedig mogelijk contact op. Mocht je een vraag hebben, vul deze dan bij 'opmerkingen' in.

Bedankt voor je reservering of bericht! Je hoort snel van ons.

Kan je niet vinden wat je zoekt?

Stuur ons een berichtje en wij gaan je helpen!

Bedankt voor de inzending!