Viool leren spelen

Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Quirine

Den Haag

Viool leren spelen

Muziek

Viool

Type cursus:

1-op-1, Duoles

Soort cursus:

Lessen

Niveau:

Beginner, Gevorderde

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

De viool is een prachtig instrument, niet alleen om te zien maar vooral ook om te spelen. Vele componisten hebben de mooiste solo’s voor dit instrument geschreven. Je kan met de viool ook zeer gemakkelijk met anderen samenspelen, met pianobegeleiding, in kleine ensembles of in een groot orkest. En dit kan op alle niveaus

Over

Quirine

Quirine van Hoek (1986) begon op 6 jarige leeftijd met vioollessen aan de Hengelose Muziekschool bij Akke Wiersma. In 2000 werd ze toegelaten tot de Van Zweden School of Music. Ze studeerde verder aan het Koninklijk conservatorium in Den Haag en daarna aan het Utrechts Conservatorium waar ze zowel haar Bachelor als haar Master diploma cum laude behaalde. Ze volgde vele masterclasses. Ze is primarius van het Graziakwartet en violiste van een bijzonder duo met accordeon. Ze soleerde met verschillende orkesten in de concerten en ze wordt regelmatig gevraagd te komen spelen in orkesten.

Opleider:

Sweelinck Muziekopleidng Nederland

Reserveer nu,
boek & betaal later

Onderstaand formulier verplicht tot niets.

De aanbieder van de les of cursus krijgt jouw bericht en neemt zo spoedig mogelijk contact op. Mocht je een vraag hebben, vul deze dan bij 'opmerkingen' in.

Bedankt voor je reservering of bericht!

Kan je niet vinden wat je zoekt?

Stuur ons een berichtje en wij gaan je helpen!

Bedankt voor de inzending!