Sterker Verder personal coaching

Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Sterker Verder personal coaching

Jeanette

Vitaliteit & persoonlijke effectiviteit

Rotterdam

Personal coaching

LESCODE:

C05VT873

Type cursus:

Privéles / 1-op-1

Soort cursus:

Lessen

Niveau:

Geen ervaring vereist

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

€ 95,00

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Wanneer je je leven mooier wilt maken door meer rust te ervaren, meer te kunnen genieten, niet steeds in dezelfde valkuil te trappen, bewuster te leven, kortom: meer kwaliteit van leven te ervaren, dan is personal coaching (of life coaching) iets voor jou. Als mental coach zie ik ook vaak mensen die tegen grenzen aanlopen en om die reden hulp zoeken. Wanneer je tegen grenzen aanloopt voelt dat misschien heel vervelend, maar je kunt het ook zien als een vorm van ontwikkeling, van persoonlijke groei. Je bent kennelijk toe aan iets nieuws of anders. Iets dat beter bij je past. Met coaching kunnen we onderzoeken waarom je bent vastgelopen en waar je naar toe wilt.

Over

Jeanette

Mijn naam is Jeanette van der Pijl en ik wil niet “zomaar” een coach zijn, maar een heel goede coach! Om dat voor elkaar te krijgen ben ik goed opgeleid, blijf ik me bijscholen en heb ik ruime ervaring. Ik ben oprecht geïnteresseerd, luister goed en denk met je mee. Mijn belangrijkste doel is om jou te laten zien dat je beschikt over de mogelijkheden om de uitdagingen in jouw leven aan te gaan. Daar ben ik van overtuigd!

Opleider:

Sterker Verder

Reserveer nu,
boek & betaal later

Onderstaand formulier verplicht tot niets.

De aanbieder van de les of cursus krijgt jouw bericht en neemt zo spoedig mogelijk contact op. Mocht je een vraag hebben, vul deze dan bij 'opmerkingen' in.

Bedankt voor je reservering of bericht! Je hoort snel van ons.

Kan je niet vinden wat je zoekt?

Stuur ons een berichtje en wij gaan je helpen!

Bedankt voor de inzending!