Sportlessen, voedingsadvies & more

Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Sportlessen, voedingsadvies & more

Joost

Vitaliteit & persoonlijke effectiviteit, Sport

Rotterdam

Bootcamp

LESCODE:

C01BC128

Type cursus:

1-op-1, Groepsles

Soort cursus:

Lessen

Niveau:

Geen ervaring vereist

Leeftijd:

13 - 20 jaar, 21 - 65 jaar

Locatie:

Op een leslocatie, Online

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

€ 3,50

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Bij ZweetCoach bieden we online live groepssportlessen en privétrainingen aan. Naast de online variant komen we ook een aantal keer per week samen voor een real life Bootcamp in het park. De lessen variëren van high intensity interval trainingen tot krachttraining en pilates. In de groepslessen worden altijd alternatieven gegeven zodat jij op jouw niveau kan blijven bewegen.

Niet alleen zweten we bij ZweetCoach, we Eten ook! Tijdens de voedingscoachingssessies gaan we in op wat jouw doelen zijn met betrekking tot je dieet. We maken samen een plan waarbij we stap voor stap jouw visie op voeding veranderen, waardoor je nooit meer een of ander crashdieet hoeft te volgen om gezond te zijn!

Voor meer informatie kan je altijd een berichtje sturen of onze website bekijken!

Over

Joost

Hallo! Ik ben Joost, 28 jaar oud en opgegroeid in een klein dorpje in Zeeuws-Vlaanderen. Na de middelbareschool ben ik neurobiologie gaan studeren in Nijmegen, waar ik naast mijn studie ben gaan werken bij Fit for Free als groepslesdocent en trainer! Hier ontdekte ik mijn passie voor deze tak in de sportwereld. Om nu mijn studie te combineren met mijn hobby, ben ik mijn bedrijf ZweetCoach gestart. Met ZweetCoach probeer ik mensen te helpen gezonder te leven, meer te genieten en lekker te bewegen!

Opleider:

ZweetCoach

Reserveer nu,
boek & betaal later

Onderstaand formulier verplicht tot niets.

De aanbieder van de les of cursus krijgt jouw bericht en neemt zo spoedig mogelijk contact op. Mocht je een vraag hebben, vul deze dan bij 'opmerkingen' in.

Bedankt voor je reservering of bericht! Je hoort snel van ons.

Kan je niet vinden wat je zoekt?

Stuur ons een berichtje en wij gaan je helpen!

Bedankt voor de inzending!