Spelenderwijs Spaans leren voor jong en oud

Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Spelenderwijs Spaans leren voor jong en oud

Elena

Vreemde talen

Delft

Spaans

LESCODE:

C02VT915

Type cursus:

1-op-1, Groepsles

Soort cursus:

Cursus, Lessen

Niveau:

Beginner, Gevorderde

Leeftijd:

6 jaar en ouder

Locatie:

Op een leslocatie, Bij de cursist / leerling thuis

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

€ 15,00

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Spelenderwijs Spaans biedt Spaanse cursussen aan voor jong en oud. Het is ook mogelijk om privélessen te volgen. De cursussen en lessen bij Spelenderwijs Spaans zijn leuk. Spelenderwijs leren staat hierbij centraal. In de lessen wordt met lesboek, muziek, filmpjes en spelletjes met plezier de Spaanse taal geleerd.

Een leerlinge over de lessen: “Met Elena is elke les Spaans weer een feestje. Het is altijd gezellig en ze leert je op een leuke manier Spaans praten. Het is fijn dat het in kleine groepjes is waardoor je veel aandacht krijgt. Geen een les is saai: van liedjes, spelletjes tot verhaaltjes vertellen aan elkaar in het Spaans. Ik heb de beginnerscursus gedaan en ga nu voor de beginners 2-cursus. Ik heb er nu alweer
zin in :-)”

De lessen worden online via videobellen, op onze locatie in Delft, of in overleg op een andere plek bijvoorbeeld bij u thuis gegeven.

Over

Elena

Profesora Elena Fernandez geeft Spaans met veel enthousiasme en plezier. Ze is geboren in Andalusië en woont sinds 2014 in Delft. Sinds die tijd werkt ze met veel plezier als docente bij Spelenderwijs Spaans.

Opleider:

Spelenderwijs Spaans

Reserveer nu,
boek & betaal later

Onderstaand formulier verplicht tot niets.

De aanbieder van de les of cursus krijgt jouw bericht en neemt zo spoedig mogelijk contact op. Mocht je een vraag hebben, vul deze dan bij 'opmerkingen' in.

Bedankt voor je reservering of bericht! Je hoort snel van ons.

Kan je niet vinden wat je zoekt?

Stuur ons een berichtje en wij gaan je helpen!

Bedankt voor de inzending!