Spaanse Workshop - Tapas Andalusie Style

Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Kristel

Rotterdam

Spaanse Workshop - Tapas Andalusie Style

Eten & Drinken

Kookles

Type cursus:

Groepsles

Soort cursus:

Workshop

Niveau:

Geen ervaring vereist

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

€ 64,95

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Een tapa is een voorgerecht of een snack in de Spaanse keuken en vertaalt zich naar een klein deel van de Spaanse keuken. Tapas kunnen koud of heet zijn. In Andalusie zijn tapas meer dan gewoon 'snacks' en dat zul je merken tijdens deze tapas kookworkshop. We gaan aan de slag met vlees, vis en groenten en met de verschillende bereidingswijzen die komen kijken bij het maken van tapas.

Over

Kristel

Lekker koken hoeft niet moeilijk te zijn, zolang je er maar plezier in hebt. En dat is precies de reden waarom wij Kookstudio van Belle hebben opgezet. Kookstudio van Belle is opgezet vanuit een passie, namelijk koken en lekker eten. Beide eigenaren, John en Kristel, zijn autodidacten en hebben veel van elkaar geleerd. De eigenaren zijn namelijk vader en dochter, uit een familie waar eten centraal staat en de mensen verbind. Hier geldt ook het motto; de beste gerechten ontstaan pas wanneer er vanuit het hart wordt gekookt.

Opleider:

Kookstudio van Belle

Reserveer nu,
boek & betaal later

Onderstaand formulier verplicht tot niets.

De aanbieder van de les of cursus krijgt jouw bericht en neemt zo spoedig mogelijk contact op. Mocht je een vraag hebben, vul deze dan bij 'opmerkingen' in.

Bedankt voor je reservering of bericht!

Kan je niet vinden wat je zoekt?

Stuur ons een berichtje en wij gaan je helpen!

Bedankt voor de inzending!