Spaanse tapas maken

Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Spaanse tapas maken

Henk

Eten & Drinken

Rijswijk

Kookles

LESCODE:

C03ED315

Type cursus:

Groepsles

Soort cursus:

Workshop

Niveau:

Geen ervaring vereist

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

De Spaanse tapas zou zijn oorsprong hebben in de 16e eeuw, Keizer Karel V constateerde dat zijn ruiters veelal dronken op hun paard zaten. Daarom verordonneerde hij alle Spaanse herbergen om altijd eten te serveren bij drank, zodat zijn ruiters niet meer alleen dronken. De tapa was geboren. 5 eeuwen later kun je in onze kookstudio zelf deze heerlijke Spaanse gerechten maken bij onze Spaanse kookworkshop.

Over

Henk

Henk (links) is de kok met ruim 40 jaar ervaring bij onder anderen gerenommeerde bedrijven als Hotel Des Indes en het Kurhaus.
Henk, of inmiddels één van onze andere zorgvuldig geselecteerde chefs, neemt je mee op een culinair avontuur. Onder het genot van een lekker wijntje tover je samen met een echte kok een heerlijk diner op tafel. Bij Let’s Cook Together staat gezelligheid centraal, niets moet en alles mag. Zie het als een avondje uit met vrienden, met voldoende drank en heerlijk eten. Maar wel een waar je ook nog lekker bezig blijft.

Opleider:

Let's Cook Together

Reserveer nu,
boek & betaal later

Onderstaand formulier verplicht tot niets.

De aanbieder van de les of cursus krijgt jouw bericht en neemt zo spoedig mogelijk contact op. Mocht je een vraag hebben, vul deze dan bij 'opmerkingen' in.

Bedankt voor je reservering of bericht! Je hoort snel van ons.

Kan je niet vinden wat je zoekt?

Stuur ons een berichtje en wij gaan je helpen!

Bedankt voor de inzending!